Erkek ile kızın dogum haftası aynı mi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde حببتى❤️ tarafından oluşturulan Erkek ile kızın dogum haftası aynı mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,185 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Erkek ile kızın dogum haftası aynı mi
Konbuyu başlatan حببتى❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Elvan 72

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Detayli ultrason dusunuyomusun canim
Canım bütün tetkikleri yaptırıyorum doktorum yonlendiriyor. Tercih meselesi değil. Üni Hastanesi'nde doğum yapacağım içim. 3lu test öncesi pcr test gerekli yoksa muayene olamazsın dedi doktor. 😄 Bu karda kışta donda yolalara düştüm hastaneye gittim. Allah'tan gebeleree öncelik var o kadar sıra beklemdim. İnş sonuç normal çıkar. İkili testim 500 çocukta bı tanesi down olarcak şeklinde çıktı üzülmüştüm. Sonra baktım herkese öle diyorlar sonra için rahatladı. Dua edinde bu kan sonuçların ultrason normal çıksın. Haaa birde cinsiyet ogreniyim diye tabii🤗. Oğlum gibi yapmaz inş yaa. Daha bişey almadım. Bı bez aldım birde pisik krem bu kadar 😁

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Canım bütün tetkikleri yaptırıyorum doktorum yonlendiriyor. Tercih meselesi değil. Üni Hastanesi'nde doğum yapacağım içim. 3lu test öncesi pcr test gerekli yoksa muayene olamazsın dedi doktor. 😄 Bu karda kışta donda yolalara düştüm hastaneye gittim. Allah'tan gebeleree öncelik var o kadar sıra beklemdim. İnş sonuç normal çıkar. İkili testim 500 çocukta bı tanesi down olarcak şeklinde çıktı üzülmüştüm. Sonra baktım herkese öle diyorlar sonra için rahatladı. Dua edinde bu kan sonuçların ultrason normal çıksın. Haaa birde cinsiyet ogreniyim diye tabii🤗. Oğlum gibi yapmaz inş yaa. Daha bişey almadım. Bı bez aldım birde pisik krem bu kadar 😁
Hayırlısı olsun canım hakkında 😊

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bnm ilk kızım 38.4 doğmuştu şimdi de 33.2hhatalik hamileyim oğlum olacak rabbimin izniyle cevremdekiler erkek daha geç doğar diyorlar bnde çok sabırsızlanıyorum bide çok ağrım var dayanamıyorum bazen sizce öyle bişey varmı kızım normal doğumla oldu
Benimde kızım 38+5te doqdu kuşum oqlum tam 40 haftada doqmustu

Tuqba

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bnm ilk kızım 38.4 doğmuştu şimdi de 33.2hhatalik hamileyim oğlum olacak rabbimin izniyle cevremdekiler erkek daha geç doğar diyorlar bnde çok sabırsızlanıyorum bide çok ağrım var dayanamıyorum bazen sizce öyle bişey varmı kızım normal doğumla oldu
Maalesef yok. Benim kizimda 39+3 de doğdu oğlum 41+1 di daha da doğmaya niyeti yoktu suyu bittiği için sanki vererek doğum yaptırdılar. Şuan yine erkek bebeğe hamileyim ama bakalım ne zamn olacak doğum. Yani arkadaşım da mesela kız bebek doğurdu 42 haftalikken doğurdu

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Benim 3 oglum var 3 ude tam 40 haftada dogdu.. doktorumun verdigi gun dogdular enteresan bir sekilde.. bu seferkini bilmiyorum bir turlu cinsiyetini ogrenemiyorum.. eger buda erkekse cok buyuk bir ihtimalle beklerim ki tam gununu istisnalar disinda erken olacagini sanmam.. bu biraz yumurtlamayi dogru hesaplamakla falanda ilgili.. bebek gelisimini tamamladiysa neden beklesin tam verilen gununu cikar gelir :) yada tamamlamadiysa 40 hafta deseler gene gelmez o birazda dogru hesaplamalarla ilgili.. bebegin hafta hafta gelisimi onemli normal sartlar icin..istisnalari konusmuyorum tabi ki..

Elvan 72

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim kız gelmiyor 40 x 2 olduk hala beklemedeyiz bence öyle birşey yok rabbim hepimize hayırlı doğum nasıp etsin insallah

Tüm sayfalar yüklendi.