Erken dogacak bebek gelişimi icin ne yenmeli

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mery tarafından oluşturulan Erken dogacak bebek gelişimi icin ne yenmeli başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,230 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Erken dogacak bebek gelişimi icin ne yenmeli
Konbuyu başlatan Mery
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen

Ecemmm

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğin plasentesi doğum kanalına çok yakın normal doğum olamayacak bu neden ile Erken alacaklar riske girmek istemiyorlar en azından kilosu tamamlanması açısından ne yiyip içmek gerek .
Cok çok cekirdekli siyah kuru üzüm ye canım ceviz fındık badem ye muzu eksik etme benimde erken dogum oldu herkes süt süt ürünü diyor gebelik boyunca 3 yada 4 kere anca tuketmistim sütü sabah kahvaltıda yiyebiliyorsan mutlaka günlük haşlanmış yumurta ye ben doğum yaptıktan sonra yaklaşık 3 saat kadar kuveze aldılar canım mutlaka yap bunları

Mery

Kayıtlı Üye
rank
Cok çok cekirdekli siyah kuru üzüm ye canım ceviz fındık badem ye muzu eksik etme benimde erken dogum oldu herkes süt süt ürünü diyor gebelik boyunca 3 yada 4 kere anca tuketmistim sütü sabah kahvaltıda yiyebiliyorsan mutlaka günlük haşlanmış yumurta ye ben doğum yaptıktan sonra yaklaşık 3 saat kadar kuveze aldılar canım mutlaka yap bunları
Çok teşekkür ederim

Mery

Kayıtlı Üye
rank
Benim ki de aynı canım kaç haftalık hamilesin çok geçmiş olsun ❤️
Teşekkür ederim 32+
Benim ki de aynı canım kaç haftalık hamilesin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim ki de aynı canım kaç haftalık hamilesin çok geçmiş olsun ❤️
Teşekkürler 32+4 olduk çok stres yaptım ama ya erken gelirse ya eşi rahime yapışırsa diye inşallah sağlıkla atlatırız.Sizin kaç hafta oldu

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederim 32+

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Teşekkürler 32+4 olduk çok stres yaptım ama ya erken gelirse ya eşi rahime yapışırsa diye inşallah sağlıkla atlatırız.Sizin kaç hafta oldu
Canımsın benim plesanta aşağıda dedi doktor 31+1💕 inşallah iyi olur hepimiz icin 🙏😘

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğin plasentesi doğum kanalına çok yakın normal doğum olamayacak bu neden ile Erken alacaklar riske girmek istemiyorlar en azından kilosu tamamlanması açısından ne yiyip içmek gerek .
Cnm benim ilk oğlum 8 ayında 1 kilo bile değidi demişti dr ve bana kızmıştı git evde nohut fasulye et ciğer ceviz fındık ce en onemlisi den bilirmisin sütlü buğday onu yedim bayramda denk gedi kontrole gittim de dediki çocuğun 3.buçuk kilo olmuş Kiz sen ne yaptin kes herseyi normal olmayacak bi gidişle dedi ki Normla oldu ama cook zor oldu kiloliyduoğlum yumruk bebek dediler

Tüm sayfalar yüklendi.