Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bebeğin plasentesi doğum kanalına çok yakın normal doğum olamayacak bu neden ile Erken alacaklar riske girmek istemiyorlar en azından kilosu tamamlanması açısından ne yiyip içmek gerek .
Cok çok cekirdekli siyah kuru üzüm ye canım ceviz fındık badem ye muzu eksik etme benimde erken dogum oldu herkes süt süt ürünü diyor gebelik boyunca 3 yada 4 kere anca tuketmistim sütü sabah kahvaltıda yiyebiliyorsan mutlaka günlük haşlanmış yumurta ye ben doğum yaptıktan sonra yaklaşık 3 saat kadar kuveze aldılar canım mutlaka yap bunları
Cok çok cekirdekli siyah kuru üzüm ye canım ceviz fındık badem ye muzu eksik etme benimde erken dogum oldu herkes süt süt ürünü diyor gebelik boyunca 3 yada 4 kere anca tuketmistim sütü sabah kahvaltıda yiyebiliyorsan mutlaka günlük haşlanmış yumurta ye ben doğum yaptıktan sonra yaklaşık 3 saat kadar kuveze aldılar canım mutlaka yap bunları
Bebeğin plasentesi doğum kanalına çok yakın normal doğum olamayacak bu neden ile Erken alacaklar riske girmek istemiyorlar en azından kilosu tamamlanması açısından ne yiyip içmek gerek .
Cnm benim ilk oğlum 8 ayında 1 kilo bile değidi demişti dr ve bana kızmıştı git evde nohut fasulye et ciğer ceviz fındık ce en onemlisi den bilirmisin sütlü buğday onu yedim bayramda denk gedi kontrole gittim de dediki çocuğun 3.buçuk kilo olmuş Kiz sen ne yaptin kes herseyi normal olmayacak bi gidişle dedi ki Normla oldu ama cook zor oldu kiloliyduoğlum yumruk bebek dediler