Erken dogacak bebek gelişimi icin ne yenmeli

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mery tarafından oluşturulan Erken dogacak bebek gelişimi icin ne yenmeli başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,229 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Erken dogacak bebek gelişimi icin ne yenmeli
Konbuyu başlatan Mery
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğin plasentesi doğum kanalına çok yakın normal doğum olamayacak bu neden ile Erken alacaklar riske girmek istemiyorlar en azından kilosu tamamlanması açısından ne yiyip içmek gerek .
Kaç haftalıksın ? Benim araştırdım kadarıyla kaşar peyniri, pekmez, kebap, süt ürünleri aldırıyormus aklıma bunlar geldi

Mery

Kayıtlı Üye
rank

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğin plasentesi doğum kanalına çok yakın normal doğum olamayacak bu neden ile Erken alacaklar riske girmek istemiyorlar en azından kilosu tamamlanması açısından ne yiyip içmek gerek .
Besinlerin Tüketilmesi Gerekiyor?
  • Ispanak.
  • Yumurta.
  • Süt ve süt ürünleri.
  • Meyve ve sebzeler.
  • Ceviz.
  • Kabak çekirdeği.
  • Et ve et ürünleri.

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Canım pekmez muz kuru meyveler yoğurt ceviz badem ben bunları çok yedim hele pekmez sabah akşam kasikladim

Mery

Kayıtlı Üye
rank
Nekadar erken qlacaklar cnm kac haftanda benimde plasenta kanala yakın sezeryan hayırkısiyla 38ci haftamda olacak
Tarih vermedi yilbaşindan sonra verecekler fakat bebek hareketi yavaşlar ise kanama v.b durum olduğu taktirde hemen gelmemi söylediler
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sizin bebiş kaç haftalık ben yürürken dahi baskı his ediyorum bu nedenle birazda gerginim sanırım erken gelebilir diye
Nekadar erken qlacaklar cnm kac haftanda benimde plasenta kanala yakın sezeryan hayırkısiyla 38ci haftamda olacak

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Tarih vermedi yilbaşindan sonra verecekler fakat bebek hareketi yavaşlar ise kanama v.b durum olduğu taktirde hemen gelmemi söylediler
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sizin bebiş kaç haftalık ben yürürken dahi baskı his ediyorum bu nedenle birazda gerginim sanırım erken gelebilir diye
Ben 35 haftalığım cnm , heralde bebek aşağıda olduğu için o baskıyı hisediyorsun

Tüm sayfalar yüklendi.