Erken dogum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Lyl tarafından oluşturulan Erken dogum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,870 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Erken dogum
Konbuyu başlatan Lyl
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 prenses1prens annesi

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Cnm banada 19 haftamda 50% erken doğum riskin var dendi , nedeni rahim kısalığından kaynaklı olduğunu soyledi , 34 haftalık oldum ama sürekli yattım, sende nedenini oğren cnm ona göre tedbirrini al 🤲

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Suyun mu fazla ki canım su fazla olduğu zamanda erken doğum riski var derler benim de suyum fazla onadan biliyorum inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşuruz yavrularımıza Rabbim hakkımız da hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲
Yaa hiçbirşey anlamadım söylediklerinden canım öyle kaldım sadece sebebi ne olabilir dedim yapmam gereken ne dedim yapabileceğin birşey yok fln dedi dünya genelinde erkek doğumlar arttı dedi bende çıktım ne demek istediniz diye ustelemedim ıdrar yollarımda enfeksiyon çıkmıştı onunla mi alakali hicbisey anlamadım normal muayene günümde kendi doktorumdan alcam bilgiyi artık. Aminn canım ..

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar dün detaylı ultrasonum vardi doktor %56 erken dogum olabilir gibi bisey söyledi tıbbi terimlerle konuştu çokta anlayamadım ama bu sekilde söyledi
Kuzum sana ayrıntılı ultrason raporu vermediler mi verdiyse e nabizda görüntülerde kayıtlı ordan bak neden öyle demiş anlarsin

...

Moderator
Mod
rank
Kızlar dün detaylı ultrasonum vardi doktor %56 erken dogum olabilir gibi bisey söyledi tıbbi terimlerle konuştu çokta anlayamadım ama bu sekilde söyledi
Canım benimde geçen hafta suyum fazla olduğu için erken doğum riskin var demişti doktorum.Bu hafta suyum normsle döndü çok şükür.Senin neiçin erken doğum riskin var .kaç haftalıksın canım.

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Yaa hiçbirşey anlamadım söylediklerinden canım öyle kaldım sadece sebebi ne olabilir dedim yapmam gereken ne dedim yapabileceğin birşey yok fln dedi dünya genelinde erkek doğumlar arttı dedi bende çıktım ne demek istediniz diye ustelemedim ıdrar yollarımda enfeksiyon çıkmıştı onunla mi alakali hicbisey anlamadım normal muayene günümde kendi doktorumdan alcam bilgiyi artık. Aminn canım ..
Anladım canım çok geçmiş olsun inşallah vaktinde gelir bebişin 🤗

Tüm sayfalar yüklendi.