Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cnm banada 19 haftamda 50% erken doğum riskin var dendi , nedeni rahim kısalığından kaynaklı olduğunu soyledi , 34 haftalık oldum ama sürekli yattım, sende nedenini oğren cnm ona göre tedbirrini al ❤
Suyun mu fazla ki canım su fazla olduğu zamanda erken doğum riski var derler benim de suyum fazla onadan biliyorum inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşuruz yavrularımıza Rabbim hakkımız da hayırlısını nasip etsin inşallah
Yaa hiçbirşey anlamadım söylediklerinden canım öyle kaldım sadece sebebi ne olabilir dedim yapmam gereken ne dedim yapabileceğin birşey yok fln dedi dünya genelinde erkek doğumlar arttı dedi bende çıktım ne demek istediniz diye ustelemedim ıdrar yollarımda enfeksiyon çıkmıştı onunla mi alakali hicbisey anlamadım normal muayene günümde kendi doktorumdan alcam bilgiyi artık. Aminn canım ..
Kızlar dün detaylı ultrasonum vardi doktor %56 erken dogum olabilir gibi bisey söyledi tıbbi terimlerle konuştu çokta anlayamadım ama bu sekilde söyledi
Kızlar dün detaylı ultrasonum vardi doktor %56 erken dogum olabilir gibi bisey söyledi tıbbi terimlerle konuştu çokta anlayamadım ama bu sekilde söyledi
Canım benimde geçen hafta suyum fazla olduğu için erken doğum riskin var demişti doktorum.Bu hafta suyum normsle döndü çok şükür.Senin neiçin erken doğum riskin var .kaç haftalıksın canım.
Yaa hiçbirşey anlamadım söylediklerinden canım öyle kaldım sadece sebebi ne olabilir dedim yapmam gereken ne dedim yapabileceğin birşey yok fln dedi dünya genelinde erkek doğumlar arttı dedi bende çıktım ne demek istediniz diye ustelemedim ıdrar yollarımda enfeksiyon çıkmıştı onunla mi alakali hicbisey anlamadım normal muayene günümde kendi doktorumdan alcam bilgiyi artık. Aminn canım ..