Sorum var Erken gebelik testi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde zehra demir tarafından oluşturulan Erken gebelik testi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 635 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Erken gebelik testi
Konbuyu başlatan zehra demir
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

zehra demir

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar nasılsınız?
Adetme 12 gün var evde erken gebelik testim vardı dayanamayıb yapdım hemen ikinci çizgi silik çıltı belirtimde var. Erken gebelik testi adetden kaç gün önce yapılmalı

Esra31

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslar benden boyle akıntı gelıyor yerleşme kanamasımı lütfen yardımcı olun allahım işallah cocugum olur lütfen bişi soyleyın ilk deneyimim

Ekli dosyalar

• A575E266-80DC-49DB-BAB5-99F3A8A8927A.jpeg
    A575E266-80DC-49DB-BAB5-99F3A8A8927A.jpeg
    1.1 MB · Görüntüleme: 9
  • E056D0CC-7276-4A69-8FC8-E1B124038A9C.jpeg
    E056D0CC-7276-4A69-8FC8-E1B124038A9C.jpeg
    1,005.3 KB · Görüntüleme: 9
  • F7811401-67BE-4280-BE1A-661655C1C115.jpeg
    F7811401-67BE-4280-BE1A-661655C1C115.jpeg
    1 MB · Görüntüleme: 9

Bager duha 👼🤍

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslar benden boyle akıntı gelıyor yerleşme kanamasımı lütfen yardımcı olun allahım işallah cocugum olur lütfen bişi soyleyın ilk deneyimim
Açtığın posta yazmadım neyse dedim midesi bulamayan biri cevap yazar dedim buraya bu tarz şeyler atmak ne kadar doğru sence burdakilerin çoğu hamile hasas olanlar var. doktora gosterebilirsin en iyisini doktor bilecektir söylenmesi gereken şeyleri söyleyecektir tanımadığın kimselere kanamani gostermek ne kadar doğru?

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Açtığın posta yazmadım neyse dedim midesi bulamayan biri cevap yazar dedim buraya bu tarz şeyler atmak ne kadar doğru sence burdakilerin çoğu hamile hasas olanlar var. doktora gosterebilirsin en iyisini doktor bilecektir söylenmesi gereken şeyleri söyleyecektir tanımadığın kimselere kanamani gostermek ne kadar doğru?
Ya iğrençliği bir yana aramızda doktor da yok ne kafayla atıyorlar anlamıyorum ben de hele ki erkeklerin de arada musallat olabildiği böyle bir yerde 🤷‍♀️

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Ya iğrençliği bir yana aramızda doktor da yok ne kafayla atıyorlar anlamıyorum ben de hele ki erkeklerin de arada musallat olabildiği böyle bir yerde 🤷‍♀️
Ya ben bazen boyle seylerin erklerin de atığını düşünüyorum artık kaç kişiyi uyardık boyle hala atıyolarsa ben art niyet ararım

Esra31

Kayıtlı Üye
rank
Herkez atıyor ben atıncamı mideniz bulanıyor

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Herkez atıyor ben atıncamı mideniz bulanıyor
Herkese aynı tepki veriliyor zaten şahsına denilen bişi değil bu biraz anlayışlı olsan anlarsın çogumuz gebeyiz miğde bulanması çok normal ki gebe olmayan insanında bulana bilir gebeyim diye şüpeleniyorsan bi test alırsın bakarsın boyle fotoğraflara gerek yok ha gebelik testi sonuçu atsrsın ona tamam ama boyle fotoğraflara kimse kolay tahmül edemez etmezde

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar