Esim gercekten cok değişik bir insan

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ahsen asel tarafından oluşturulan Esim gercekten cok değişik bir insan başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,033 kez görüntülenmiş, 84 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Esim gercekten cok değişik bir insan
Konbuyu başlatan Ahsen asel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Anne Adayı

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Sana katılıyorum çıldırırım ya
Kusurma bakmayin lütfen dilin kemiqi yok eşinin karısı eltiniz mi acaba. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Yerinde olsam bi dk durmam. Kafayi yerim eşimi boqarim böyle bisey olsa insaAllah ta olmaz eşim anasına qidince seda bu yemeqi çok quzel yapar diyen bi insan. Senin man kafa eltiyi öwüyo aklm almadı qercekten Allah sasrtmasn
Kac yillik evlisin balım🤔
Acaba ne zaman değişir çok merak ediyorum

B

Bbb

Guest
Merhaba kızlar yeni 40kım bitti be benim kayınpeder tarafi dorumlari çok iyi ben doğum yaptım kimse bana değil altın bir tele vermedi Eltim akşam doğum yapmış eşim benden habersiz hastaneye gidip altın takmış sonra beni arayıp ben bebeği görmeye gittim altın taktım diye gelde delirme🤔

Ah canım benim emin ol sadece senin kocan böyle değil... Ben 100 tl harcadım diye kendime özel keyfe keder dünyanın lafını yaptı ama 4 yaşındaki yeğeni para istedi markete gidip cips alacak diye 100 tl para verdi. Onu da geçtim abisinin kıyafeti yokmuş para gönderiyor alışveriş yapsın diye. Bu arada eşim şuan işsiz abisi de 5000 TL maaş alan bir adam. Daha bunun gibi birsürü şey söyleyebilirim ki eşim 6 kardeş düşün bacım. Bana bak de ki allahım beterin beteri varmış şükür halime de 🙄

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.