Esim gercekten cok değişik bir insan

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ahsen asel tarafından oluşturulan Esim gercekten cok değişik bir insan başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,003 kez görüntülenmiş, 84 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Esim gercekten cok değişik bir insan
Konbuyu başlatan Ahsen asel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Anne Adayı

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Ya valla bende onu yazacagdımda kırılır diye yazmadım. Sanki eltisinden etkileniyor gibime geldi. Bu kadarda yenge isteyen ben ilk defa duyuyorum. Benim kaynım eniştem ben onun önce baldızı idim sonra kardeşinin karısı oldum hatta beni kardeşine o isteyip tavsiye etdi. Ve evlendik .. ama buna ragmen o bile bana karşı böyle olmadı. Şaşırdım doğrusu🙄🙄
En olmaması qereken bi durum akilda sadece bu yöne yöneliyor. Bencede kirilmasn uzaktan uzaqa qozlemlesin bi. Kendi cocuquna ne takmış acep merak ettim. Olması qerekn sizin yasadqnz durum zaten anlamdm walla 2 kaynm war baklm ne qorecez biri benimle yaşıt diqeri 15 yaşında

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
10 sene ve 5 çocuk annesi östelik eşim erkekci biraz hayatımı riske koyup ona 5 çocuk verdim çocuklarım 3 kız 2 Erkek ben 18 de anne oldum suan 27 yaşındayım eşim de 40 yaşına girdi yeni
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ne desem boş eşim bildiğini yapar
Ya cnm evlat evlattır kızı etkegi mi var Allah sabır versin Bcm

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Yenidenmi evlendin ya barışdın?
Aynen 3 yıl ayrıydı ogluma tek baktım sonra geldi it gibi pis anım dedi 2019da yini nikah kıydol resmi şimdi yine hamileyim 25b+4 günlük

benimki de 36 da düzeldi şükürler rabbime😂😂😂😂

Boşandın mı 🤔
Ama yine aynı kocayı aldım 😂😂😂

Boşandın mı 🤔

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Huhuvvvvv💃💃😂😂
Aynen 3 yıl ayrıydı ogluma tek baktım sonra geldi it gibi pis anım dedi 2019da yini nikah kıydol resmi şimdi yine hamileyim 25b+4 günlük

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar yeni 40kım bitti be benim kayınpeder tarafi dorumlari çok iyi ben doğum yaptım kimse bana değil altın bir tele vermedi Eltim akşam doğum yapmış eşim benden habersiz hastaneye gidip altın takmış sonra beni arayıp ben bebeği görmeye gittim altın taktım diye gelde delirme🤔
Aa o nasıl iş ya ne demek ben gittim sordun mu sen neden bensiz gittin diye yada neden altın taktın diye senin eltin sana taktı mı?

Tüm sayfalar yüklendi.