Eşimin ailesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Duruu tarafından oluşturulan Eşimin ailesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,690 kez görüntülenmiş, 60 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eşimin ailesi
Konbuyu başlatan Duruu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Mehri

Kayıtlı Üye
rank
Görümcemle kayinvalidemi dedikodumu yaparken duydum 😭kocam benim karım iyi dediği için beni hiç ezdirmedigi için eltimden dolayı benim karım sizin iki gelininizdende daha iyi her konuda falan dedi beni ezdirmiyor asla kimseye karşı bizde carsiya çıktık geri geldigimde arkamdan Görümcem kayinvalideme kendi karısına bakmiyo hamile olduda biraz yüzüne nur geldi falan diyodu. Moralim çok bozuk 7.ayimdayim napmaliyim sizce
Canim hic kafara takma morelini bozma aksine de gul kocanla onlarda kiskanclikdan partlayib cartlasinlar 😜benim qayinvalidem gorumcem òyle hep her yerde kotuluyorlarlar dedikodularida bana catiyir kafama bile takmiyom 😋 esin arkandaysa hic uzulme 😉

Evimi ayırdım kadın hala karışıyor temizlik yaptın mı ne yapıyorsun yemek be yaptın bunaltıyor ama takmıyorum
Sadece kendilerini düşünüyor lar birde oğullarını ben kaç günden beri hastayım hmn kendisi de hasta oluyor anlamıyorum bunu ben çok kıskanıyor eşimin benim üstüme düşmesini

Ayse53

Kayıtlı Üye
rank
Sadece kendilerini düşünüyor lar birde oğullarını ben kaç günden beri hastayım hmn kendisi de hasta oluyor anlamıyorum bunu ben çok kıskanıyor eşimin benim üstüme düşmesini
Sabret canm onları gözün görmemeye çalışsın eşinin sana olan düşkünlüğünu gördükleri için bu şekilde davranıyorlar istiyorlar ki senden fazla onlarla ilgilensinler ama bilmedikleri birşey var tamam onlar ailesi ola bilir ama artık sen onun esisin seni baba ocağından emanet alıp ailesi yapıyor ufaklikta var önceliği zaten senin onlarda bunu cekemiyor boşver sen eşinle olan mutluluğunu düşün kiskannan her zaman kıskanır senin arkanda dağ gbi eşin olduktan sonra sırtın yere gelmez meraketme canım 💯

Ayse53

Kayıtlı Üye
rank

Ebru buğlem

Kayıtlı Üye
rank
Görümcemle kayinvalidemi dedikodumu yaparken duydum 😭kocam benim karım iyi dediği için beni hiç ezdirmedigi için eltimden dolayı benim karım sizin iki gelininizdende daha iyi her konuda falan dedi beni ezdirmiyor asla kimseye karşı bizde carsiya çıktık geri geldigimde arkamdan Görümcem kayinvalideme kendi karısına bakmiyo hamile olduda biraz yüzüne nur geldi falan diyodu. Moralim çok bozuk 7.ayimdayim napmaliyim sizce
Boşver üzülme Allaha havale et

Tüm sayfalar yüklendi.