Ev

• Konbuyu başlatan Kızannesi
  • Toplam 27 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kızannesi tarafından oluşturulan Ev başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,321 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ev
Konbuyu başlatan Kızannesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar sizde benim gibi misiniz ben evime misafir geldiğinde mutfak dolaplarını acmalarindan kendi evleri gibi davranmaları dan nefret ediyorum haksizmiyim
Ben deli olurum görgüsüzlük bu oda oda gezerler dolaplar açılır ben oturduğum yerden kalkmam bı lavoboya giderim bu kadar banyodaki dolaba kadar açıp bakan gördüm 😂😂

Nedamet

Kayıtlı Üye
rank
Mutfakta özel ne olabilir ki? Ne güzel kahvalti hazırlamışlar iyi niyetle.Bu kadar takılmayın böyle şeylere,anlayışlı olmak iyi gelir.
Düzenli ve temizsem kimsenin karıştırmasından rahatsız olmam.Bardagin yeri mı değişti,onlar gidince eski yerine koyarım.Hayat kısa,böyle küçük şeylerle uğraşmayın.

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar sizde benim gibi misiniz ben evime misafir geldiğinde mutfak dolaplarını acmalarindan kendi evleri gibi davranmaları dan nefret ediyorum haksizmiyim
Bende gelenin misafirliğini bilmesini isterim kendi evi gibi davrananlar sinir ediyor hiç işi yokken tüm evi gezenler kendi evinde gibi rahat oturup uzananlar..😡😡😡

M

Mutlu anne 5

Guest
Haklısın cnm bende nefret ediyorum sinirlerim depreşti şuan çünkü aklıma görücelerim ve eltim geldi

Tüm sayfalar yüklendi.