Sorum var Feta DNA

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde senaa tarafından oluşturulan Feta DNA başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 320 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Feta DNA
Konbuyu başlatan senaa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan senaa

senaa

Kayıtlı Üye
rank
Açıkçası bende sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorum, bebekte sorun var diyip sağlıklı Doğan bebekler oldu , güvenemiyorum yapılan testlere de , rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, ilk gebelik süreci içinde geçmiş olsun 🥲

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Açıkçası bende sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorum, bebekte sorun var diyip sağlıklı Doğan bebekler oldu , güvenemiyorum yapılan testlere de , rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, ilk gebelik süreci içinde geçmiş olsun 🥲
Ben onu sorduğumda yüzde 1 bile ihtimal olsa söylemek zorundayız yoksa hakkımızda dava açılıyor ya da şikayet ediliyoruz cimere demişlerdi.Zaten hep yuvarlak konuşuyorlar mecburen

Yelizenisdeniz

Kayıtlı Üye
rank
Ve şöyle bir şey var sendrom diyorlar en azından yaşama ihtimali olan durumlar onlar. Ben ilkinde doktor doktor gezmiştim ufacık bir umut ışığı yeterdi benim kürtajdan vazgeçmeme. Şimdi bana dese ki down sendromlu veya herhangi yaşayabilecek bi durumda hastalığı var nasıl kıyarım ona bilmiyorum. Bu tarz şeyler beni geri itiyor test yapmama işte aslında bütün mesele bu

senaa

Kayıtlı Üye
rank
Fiyatı aşırı derece de pahalı ben yaptırmadım 2li tarama testi yaptırdım onun yeri
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İş arkadaşım daha yeni yaptırdı 18 bin TL fiyatı, Türkiye şartlarında çok pahalı, ve o strese değer mi bilemedim bende emin olamadım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar