Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Açıkçası bende sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorum, bebekte sorun var diyip sağlıklı Doğan bebekler oldu , güvenemiyorum yapılan testlere de , rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, ilk gebelik süreci içinde geçmiş olsun
Açıkçası bende sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorum, bebekte sorun var diyip sağlıklı Doğan bebekler oldu , güvenemiyorum yapılan testlere de , rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, ilk gebelik süreci içinde geçmiş olsun
Ben onu sorduğumda yüzde 1 bile ihtimal olsa söylemek zorundayız yoksa hakkımızda dava açılıyor ya da şikayet ediliyoruz cimere demişlerdi.Zaten hep yuvarlak konuşuyorlar mecburen
Ve şöyle bir şey var sendrom diyorlar en azından yaşama ihtimali olan durumlar onlar. Ben ilkinde doktor doktor gezmiştim ufacık bir umut ışığı yeterdi benim kürtajdan vazgeçmeme. Şimdi bana dese ki down sendromlu veya herhangi yaşayabilecek bi durumda hastalığı var nasıl kıyarım ona bilmiyorum. Bu tarz şeyler beni geri itiyor test yapmama işte aslında bütün mesele bu
Bazı yerler daha çok istiyor ben gerekli bulmuyorum 2li tarama testinde bir sıkıntı yoksa içim rahatsa endişe duymuyorsam hiç yaptıramam bir sıkıntı görülürse zaten direk 4lü tarama testi isteniliyor