Fetal DNA NIPT Testi istdi bu konuda bilgisi olan var mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Enesin annesi tarafından oluşturulan Fetal DNA NIPT Testi istdi bu konuda bilgisi olan var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,756 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Fetal DNA NIPT Testi istdi bu konuda bilgisi olan var mı
Konbuyu başlatan Enesin annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Helin in annesi

Enesin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Aynen öyle heleki su pandemi döneminde girdirmedikleri test kalmıyor hamileligimizi strese sokmaktan başka birşey değil ayrintilida sorun cikmadiysa daha çıkmaz inşallah Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzucuklarimizi 🙏🙏🙏
Amin yaşımdan dolayı riskli gebelik diyorlar 3 bini geçik para istiyorlar test için 99 doğruluk payı var diyor ama nasıl güveneceksin ki hayırlısı artık rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder hem bana hem tüm anna adaylarına inşallah

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Evet öyle söylüyorlar hareketlerini hissedip kalp atışını duyduktan sonra insan nası kıyar ben yapamam ikili testi yaptıramadım bazı nedenlersen dolayı 3lü yü yaptırdım ve 4 lüyü bugün özel bi kliniğe gidip ayrıntılı utroson çektirdim o dedi fiyatıda çok pahalı 3 bini geçik bir test isviçreye gidiyormuş test
Aldırmıcaksan zaten 3lü 4lü neden yaptırıyorsunki detaylı ulturasondada birşey çıkmadıysa neden fetal dna istediler birşey çıkarsa üstüne gidilir işin istersen doktorunu değiştir zorunlu değil zaten testler gereksizde

Enesin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Evet 3000 TL verdim bende Almanya'ya gondermislerdi
Bana verdiği kağıtta isviçre yazıyor du 20 gün sonra tekrar çağırdı ama devamlı oraya gidemem benim olduğum yere çok uzak 3 sat sürüyor gitmesi kendi doktorum da çok iyi ilgileniyor birde çalışınca dahada zor geliyo

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Amin yaşımdan dolayı riskli gebelik diyorlar 3 bini geçik para istiyorlar test için 99 doğruluk payı var diyor ama nasıl güveneceksin ki hayırlısı artık rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder hem bana hem tüm anna adaylarına inşallahyaşın kaçki Allah aşkına

Amin yaşımdan dolayı riskli gebelik diyorlar 3 bini geçik para istiyorlar test için 99 doğruluk payı var diyor ama nasıl güveneceksin ki hayırlısı artık rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder hem bana hem tüm anna adaylarına inşallah
Yaşın kaçki Allah aşkına artık herkes geç anne oluyor. Birde riskliyse riskli aldırmıcaksan ne gerek var bişey çıkmıcak boşa masraf ve sıtres

Enesin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Aldırmıcaksan zaten 3lü 4lü neden yaptırıyorsunki detaylı ulturasondada birşey çıkmadıysa neden fetal dna istediler birşey çıkarsa üstüne gidilir işin istersen doktorunu değiştir zorunlu değil zaten testler gereksizde
Doktorum o değil zaten bulunduğum yer okadsr büyük değil o yüzden ayrıntılı çeken biyer yok o yüzden başka bir şehire gittim ayrıntılı için birda gitmeyi düşünmyürum benim için çok yorucu oluyor yol 2 3 saatte gidiliyor oraya doktor başka idi değiştirdim oraya gidince dedi ikili test tapıldımı kaçırdım dedim gelmişken 3lüyü yapalım dedi yaptı ayrıntılıya gönderdi onuda yaptırdım onda bişey çıkmadı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yaşın kaçki Allah aşkına artık herkes geç anne oluyor. Birde riskliyse riskli aldırmıcaksan ne gerek var bişey çıkmıcak boşa masraf ve sıtres
39 yaşındayım doktorlarda bir tufaf insanı acayip korkuyuyo

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Doktorum o değil zaten bulunduğum yer okadsr büyük değil o yüzden ayrıntılı çeken biyer yok o yüzden başka bir şehire gittim ayrıntılı için birda gitmeyi düşünmyürum benim için çok yorucu oluyor yol 2 3 saatte gidiliyor oraya doktor başka idi değiştirdim oraya gidince dedi ikili test tapıldımı kaçırdım dedim gelmişken 3lüyü yapalım dedi yaptı ayrıntılıya gönderdi onuda yaptırdım onda bişey çıkmadı
İyi ozaman canım yaptırma birdaha test inşallah sağlıkla gelir yavrun

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Peritanoloji bölümüne git canım bı kontrol etsinler testiden ziyade bu bölüm takibi daha iyi hemde devlette de ozeldede bulabilirsin doktor yakındaki hastaneleri arastir en azından bir kezde olsa kontrole git için rahatlar bir teste o kadar para vermektense

Enesin annesi

Kayıtlı Üye
rank
İyi ozaman canım yaptırma birdaha test inşallah sağlıkla gelir yavrun
Amin sağol inşallah 14 sene aradan sonra nasip oldu hayırlısı ile inşallah sağlıkla gelir

Peritanoloji bölümüne git canım bı kontrol etsinler testiden ziyade bu bölüm takibi daha iyi hemde devlette de ozeldede bulabilirsin doktor yakındaki hastaneleri arastir en azından bir kezde olsa kontrole git için rahatlar bir teste o kadar para vermektense
Sağol bakacağız bakacağım

Perinatoloji bölümüne doktorun kayıt açması gerekiyormuş. Kayıt açmadan randevu oluşturulamıyor bakacağım bakalım

Son düzenleme:

Güneşşş

Kayıtlı Üye
rank
Fetal DNA NIPT Testi istdi doktor ama fiyatı çok pahalı ve eger dowm sedndromlu falan çıksa bile ben bebeğimi aldırmayı düşünmüyorım
Vay be gerçekten dowm sendromlu olsa doğurcan mı 😳 o zmn hiçbir test yaptrmana gerek yok

Benim de yaşım 39 ayrıntılıyı bugün yaptırdım bişey çıkmadı ikiliyi yaptıramadım kaçırdım ülü yü yaptırdım

Genetik testi istedi oda aşırı pahalı yurt dışına gidiyormuş test zaten o sonuçlar gelene kadar baya geçer şu an 20+6 haftalık olduk
10gune sonuç geliyor

Benim de yaşım 39 ayrıntılıyı bugün yaptırdım bişey çıkmadı ikiliyi yaptıramadım kaçırdım ülü yü yaptırdım

Genetik testi istedi oda aşırı pahalı yurt dışına gidiyormuş test zaten o sonuçlar gelene kadar baya geçer şu an 20+6 haftalık olduk
10gune sonuç geliyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar