Evet kayanana denen şeytan gelip yardim etmez ama gaz yapacak seyler yeme demeyi bilir hep basimizdaki cahil büyükler yüzünden bu haldeyimSen ye iç acı eksi ne bulduysan tam kesilmemişse az da olsa gelir. Bnmde sütüm cok az gelir her dogumda tahin yerim her sey yerim süt olur tabi bebek büyüdükçe yetmio destekle beraber anne sütü de alıyo şimdi 3 aylık cok sükür. Ewet gazı olmasın die yok sunu yeme bunu yeme süt azalıyo yada kesiliyor ben hep arkadaslara burdakilere sölüyorum yiyin için herseyi bebek en fazla 3 ay gaz ceker sonra biter zatrn yesiklerinden içtiklerinden degil o gaz bebeğin bagırsakları gelişmedipi için. Amaaann bu dogru bilinen yanlışlar yok mu!....
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet kayanana denen şeytan gelip yardim etmez ama gaz yapacak seyler yeme demeyi bilir hep basimizdaki cahil büyükler yüzündenSen ye iç acı eksi ne bulduysan tam kesilmemişse az da olsa gelir. Bnmde sütüm cok az gelir her dogumda tahin yerim her sey yerim süt olur tabi bebek büyüdükçe yetmio destekle beraber anne sütü de alıyo şimdi 3 aylık cok sükür. Ewet gazı olmasın die yok sunu yeme bunu yeme süt azalıyo yada kesiliyor ben hep arkadaslara burdakilere sölüyorum yiyin için herseyi bebek en fazla 3 ay gaz ceker sonra biter zatrn yesiklerinden içtiklerinden degil o gaz bebeğin bagırsakları gelişmedipi için. Amaaann bu dogru bilinen yanlışlar yok mu!....
Cok sagolun sizin icinde zor olmuş anne olmak guzel ama cok zor gerçekten. Dediğiniz çaydan aldim içiyorumKendini uzup sıkıntıya sokma canım benim o kadar bol sütüm vardiki fışkırarak akardi hem emzirir hem sağar dolaba atardım tek göğüsten 200 ml yakın süt çıkardı lakin çocuğun alerjisi vardı emziremedim emdiği zaman her yeri yara kızarıklık kanlı ishal kusma oluyordu sütten kesmek zorunda kaldım bebeğin saglikli olsun gerisi önemli değil tatsız iğrenç kokulu alerjik mamalarla büyüdü oğlum her ictiginde benim migdem bulanirdi o nasıl içiyor diye düşünürdüm vicdan yapardım şükür büyüdü sagligida yerinde üzülmek senden götürür sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsun emmiş yada mama içmiş bunlar seni üzmesin güzel anne senin bir saçını oksaman koklaman opmen yeter ona sütun artması için humana still tea iç sabah akşam bir su bardağı sıcak suya karıştırıp iç bir hafta içinde sütun bollasicaktir canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Emziriyorum tabiki hemde zorla bebeğim ağzına almak istemiyo zorla veriyorum memeyiYa öyle deme canım benim bende senin gibiydim ilk çocuğumda sütüm kesilmişti hiç emzirmedim kızımı çok içimde kaldı ama bu kızımda diyorum ki ilk deneyimdi anladım ben dersimi asla o hatayı yapmam bi daha asla ne olursa olsun emzirmeyi bırakma ben yaptım çok pişmanım![]()
Son düzenleme: