Gebe okulu tavsiye

• Konbuyu başlatan Lyl
  • Toplam 8 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Lyl tarafından oluşturulan Gebe okulu tavsiye başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,020 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebe okulu tavsiye
Konbuyu başlatan Lyl
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bugün gebe okulu eğitimine katıldım gittiğiniz hastanede varsa mutlaka katılmanızı tavsiye ederim ikinci hamileligim olmasına rağmen bi ebeden doğumla ilgili bilgiler almak çok rahatlatıcı aynı zamanda dogum yapacağınız hastane hakkındada hicbir soru işareti kalmıyor detaylıca anlatıyor dogum yapacağınız yeri gezdirip gösteriyorlar ben çok kararsızdım dogum için nerde nasıl yapacağım konusunda hiçbir soru işareti kalmadı kafamda

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bugün gebe okulu eğitimine katıldım gittiğiniz hastanede varsa mutlaka katılmanızı tavsiye ederim ikinci hamileligim olmasına rağmen bi ebeden doğumla ilgili bilgiler almak çok rahatlatıcı aynı zamanda dogum yapacağınız hastane hakkındada hicbir soru işareti kalmıyor detaylıca anlatıyor dogum yapacağınız yeri gezdirip gösteriyorlar ben çok kararsızdım dogum için nerde nasıl yapacağım konusunda hiçbir soru işareti kalmadı kafamda
Ne güzel canım 👏👏

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Katılıyorum kuzum sana bende katıldım ama sonra bana doğum yapacağımız ortamı filan gösterince korkudan bir daha gitmedim doğuma kadar görmesem orayı yeterli olur diye 😂

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Katılıyorum kuzum sana bende katıldım ama sonra bana doğum yapacağımız ortamı filan gösterince korkudan bir daha gitmedim doğuma kadar görmesem orayı yeterli olur diye 😂
Ben sezeryan amaliyati izledim ilk cocugda girmeden eşim bakma korkarsın dedi ama bende soğukkanlılık var demekki şimdide izliyom🤔🙄🤪🤪

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ben sezeryan amaliyati izledim ilk cocugda girmeden eşim bakma korkarsın dedi ama bende soğukkanlılık var demekki şimdide izliyom🤔🙄🤪🤪
Ben izledim gebe kalmadan önce sonra resmen orda kadını keserken kendim kesiliyor gibi hissettim o gündür izlemiyorum 😂😂 valla hiç kendimde öyle şeyler izleyip travma yaratamam o an girip cikayim yeter 😂

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Ben izledim gebe kalmadan önce sonra resmen orda kadını keserken kendim kesiliyor gibi hissettim o gündür izlemiyorum 😂😂 valla hiç kendimde öyle şeyler izleyip travma yaratamam o an girip cikayim yeter 😂
Dogum yaptığım halde dogum nasıl yapılır bilmiyorum asla dogum videosu izlemedim izlemem de bence o an olup bitecek birşey izleyip te kendimizi olumsuz etkilemeye korkutmaya gerek yok diye dusunuyorum bende
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hangi ildesin canım
Çorumdayım canım

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Yeni bilgiler her zaman iyi 3 gebeliğin medipol ve belediye ortak iş birliği ile anne oluyorum eğitimine katildim zoom üzerinden 4 gün her sorulan soruya cevap verildi gerçek ten güzeldi

Tüm sayfalar yüklendi.