Gebelik ve Aile ☹️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 3Oğul1Anne tarafından oluşturulan Gebelik ve Aile ☹️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,936 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik ve Aile ☹️
Konbuyu başlatan 3Oğul1Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Güneşşş

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Hic stres yapma hayatim evet biraz zorlaya bilir seni ama . Rabbim vermis ne guzel Allahtan gelene boynumuz kildan ince degilmi 🤲 . Kim ne derse desin kuzum karnindaki mucize sizi secmis size evlat olmak istemis anne rahmine dusmus . En kucuk oglun 27-28 aylik olunca dogucak nasilsa yani kendini ifade edebilcek buyumus olucak ☺️ rabbim evlatlarini sana senide evletlarina bagislasin insallah . Sikma canini ailem uzakta demissin diger yorumlarda bunu soylemek bana dusmez ama uzakta olan kim gelip yardimci oldu ki sana . Bakicak olan sensin . Bence hic cekinme karninin cikmasinida beklme soyle ailene de . Evladindan vazgecicek degilsin sonucta dimi . Esin ve sen istiyorsaniz ❤️❤️❤️❤️ rabbim kucagina almayida nasio etsin insallah
Amin çok teşekkür ederim bu güzel yorum için 🥰🥰🤗🤗

Mama

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 5 hafta 6 günlük gebeyim ve 3 oğlum var en küçüğü 19 aylık şuanda. Ve şuan hamileyim ama kimseye diyemiyorum sadece eşim ve ben bide siz ☹️ çünkü ailem annem ablamlar falan duyunca çok büyük tepki verecekler beni çok bunaltacaklar biliyorum. Çünkü daha cocuk doğurmamı istemiyorlardı çünkü 3 erkek çocuk zor hele biri bebek sayilir daha ve çok hareketli üstüne üniversite okuyorum okul bitince memur olurum diye düşüncem vardı hala var. Bu sebeplerden ailem çok karşı bebeğe. Sizce demesem mi en azından 4-5 ay yada doğunca mı söylesem off cidden stres sardı 😕
Kimseyi ilgilendirmez, çok uzuluyorlarsa haline gelip destek olurlar. Bana da diyorlardi ikinciyi yapma diye ben bakiyorum kime ne

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 5 hafta 6 günlük gebeyim ve 3 oğlum var en küçüğü 19 aylık şuanda. Ve şuan hamileyim ama kimseye diyemiyorum sadece eşim ve ben bide siz ☹️ çünkü ailem annem ablamlar falan duyunca çok büyük tepki verecekler beni çok bunaltacaklar biliyorum. Çünkü daha cocuk doğurmamı istemiyorlardı çünkü 3 erkek çocuk zor hele biri bebek sayilir daha ve çok hareketli üstüne üniversite okuyorum okul bitince memur olurum diye düşüncem vardı hala var. Bu sebeplerden ailem çok karşı bebeğe. Sizce demesem mi en azından 4-5 ay yada doğunca mı söylesem off cidden stres sardı 😕
AyY canm şöyle bence ailene tepki verdiklerinde sende söylersin bakan benim siz degilsiiz de tepkini göster bidahada demezler bişey

Güneşşş

Kayıtlı Üye
rank
Seni strese sokacaklarsa ve sende bebeği doğurmaya kararlysan söyleme canım

Tüm sayfalar yüklendi.