gebelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İrmakk tarafından oluşturulan gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,243 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı gebelik
Konbuyu başlatan İrmakk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bla bla bla

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Ya acikcasi diger ewliligimde 16 yasinda ewlendim yine ailem yuzunden 20 de ayrildik bunda da cocugum olsun cok istedim ama boyle tahmin etmemistim
Ahh ahh çok erken yaaa çok erken senin şuan üniversiteden mezun olman gerekiyordu. Bak sana bir arkadaş abla tavsiyesi eşini al karşına önce neyin kötü gittiğini bulun birlikte bu şekildr mutsuz bir evlilik mutsuz bir hamilelik hem sana hep bebeğine eziyet

İrmakk

Kayıtlı Üye
rank
Ahh ahh çok erken yaaa çok erken senin şuan üniversiteden mezun olman gerekiyordu. Bak sana bir arkadaş abla tavsiyesi eşini al karşına önce neyin kötü gittiğini bulun birlikte bu şekildr mutsuz bir evlilik mutsuz bir hamilelik hem sana hep bebeğine eziyet
Ben suan sadece bebegi dusunuyorum tek korkum ona bisey olmasi o artik umrumda degil
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Erkek kendini senin yanında ezik görüyorsa seni daha çok ezmeye çalışır. Demekki ondan kat be kat üstünsün ki seninle uğraşıyor sen bunu bilerek kendine daha çok değer vermen gerekir. Hiçbir şekilde moralini bozma Allah korusun olan bebeğine ve sana olur bebek karnında herşeyi hisseder
Takmamak elde degilki

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
O biraz sans iste herkez oyle diyor yok efendim seni el ustunde tutar falan ama oyle birsey yok bazen intihari dusundum ama bebek war diye bisey yapamiyorum basini alip gitsen bi erkekle gitmis diyecekler ne yapicam cikmazdayim
Sakın kuzum benim oyle seyler düşünme sevmiyomusun eşini sogukluk mu var

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar iki uc gundur esimle aram cok kotu hep agliyorum bebegime bisey olur mu cok kotuyum 😔😔😓
İlk oqlumda eşim askere qitmisti ben 6 aylık haamileyken kaynanamlarla kalmstim herqun aqla aqit aqla aqit şimdi bi oqlum war yalandan aqlasa qözü çeşme qibi akıyor abartsz wallaha. Yani üzülmek bebeqe nasıl zarar weriyo bilmiyorum ama aqlamak cocuqu sulu qözlü yapıyo

İrmakk

Kayıtlı Üye
rank
İlk oqlumda eşim askere qitmisti ben 6 aylık haamileyken kaynanamlarla kalmstim herqun aqla aqit aqla aqit şimdi bi oqlum war yalandan aqlasa qözü çeşme qibi akıyor abartsz wallaha. Yani üzülmek bebeqe nasıl zarar weriyo bilmiyorum ama aqlamak cocuqu sulu qözlü yapıyo
Bende iki gundur cok agliyorum stresliyim bebege bisey olmustur diye korkuyorum boyle bir sebepten hastaneye gitmek de sacma ama icimde korkuda war

Aramizda sogukluk war canim we gun gectikce aramiz aciliyor

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Bende iki gundur cok agliyorum stresliyim bebege bisey olmustur diye korkuyorum boyle bir sebepten hastaneye gitmek de sacma ama icimde korkuda war

Bebeqe bisey olmaz teorik olarak etkilenir diyolar sanırım çünkü olsa benim oqluma olurdu tek kusuru kusr denirse çeşme qibi akan qoz yaşları

Tüm sayfalar yüklendi.