Gebelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Hanifeelif tarafından oluşturulan Gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 429 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Gebelik
Konbuyu başlatan Hanifeelif
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Hanifeelif

Kayıtlı Üye
rank
Canım arkadaşlarim gene bi sorum olucek ben 16 haftalik hamileyim arada ishal oluyor ben de çok endişelendim bu normalmi yoksa doktora gitmem gerekirmi😞

Mia

Kayıtlı Üye
rank
Canım arkadaşlarim gene bi sorum olucek ben 16 haftalik hamileyim arada ishal oluyor ben de çok endişelendim bu normalmi yoksa doktora gitmem gerekirmi😞
Hamilelikte ishal çok sık rastlanan sorunlardan biridir. Çoğu anne adayı kabızlık veya ishal gibi şikayetler yaşar. Hormonlarda meydana gelen değişiklikler sindirim sistemini etkilemektedir. Bu yüzden hamilelikte ishal çok normal karşılanan bir sorundur.27 Nis 2022
Google da yazıyordu canim,bence de mantikti hormonlardan kimisi kabiz kimisi ishal oluyir,sen bol bol sıvı tüket 🥰

Hanifeelif

Kayıtlı Üye
rank
Hamilelikte ishal çok sık rastlanan sorunlardan biridir. Çoğu anne adayı kabızlık veya ishal gibi şikayetler yaşar. Hormonlarda meydana gelen değişiklikler sindirim sistemini etkilemektedir. Bu yüzden hamilelikte ishal çok normal karşılanan bir sorundur.27 Nis 2022
Google da yazıyordu canim,bence de mantikti hormonlardan kimisi kabiz kimisi ishal oluyir,sen bol bol sıvı tüket 🥰
Vallahi içim rahat oldu Gerçekten çok teşekkür ederim😘♥️

İshal ve kabızlık normal canım bende hep kabız oluyordum

Tüm sayfalar yüklendi.