Normaldir canım olur öyle doğumdan sonra tekrar azalır ☺️ Teşekkür ederimmm🙏🙏
S Sensey Kayıtlı Üye Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 143 15 Aralık 2021 #11 İki prensesin annesi' Alıntı: Normaldir canım olur öyle doğumdan sonra tekrar azalır Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederimmm
İki prensesin annesi' Alıntı: Normaldir canım olur öyle doğumdan sonra tekrar azalır Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederimmm
N Nazende Kayıtlı Üye Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 33 16 Aralık 2021 #12 Sensey' Alıntı: Yeşil değil kötü de degil kokusu ama bilemefkm yano coj normale gore Genişletmek için tıkla ... Benim öyle çok tü ki , hatta çiş yapiyom sandım lavaboya kosuyordum , çok şükür doktor fitil verdi geçti
Sensey' Alıntı: Yeşil değil kötü de degil kokusu ama bilemefkm yano coj normale gore Genişletmek için tıkla ... Benim öyle çok tü ki , hatta çiş yapiyom sandım lavaboya kosuyordum , çok şükür doktor fitil verdi geçti
S Sensey Kayıtlı Üye Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 143 16 Aralık 2021 #13 Nazende' Alıntı: Benim öyle çok tü ki , hatta çiş yapiyom sandım lavaboya kosuyordum , çok şükür doktor fitil verdi geçti Genişletmek için tıkla ... Ay bende aynıyım gittiğimde sorcam
Nazende' Alıntı: Benim öyle çok tü ki , hatta çiş yapiyom sandım lavaboya kosuyordum , çok şükür doktor fitil verdi geçti Genişletmek için tıkla ... Ay bende aynıyım gittiğimde sorcam
N Nur36 Kayıtlı Üye Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 313 16 Aralık 2021 #14 Sensey' Alıntı: Kızlar 12 haftalik hamileyim akintim biraz fazla normal mi bu Genişletmek için tıkla ... Hiç korkma bnm akıntım o kadar çoktu ki suyum geliyo sanıp her defasında da hastaneye gittim.,
Sensey' Alıntı: Kızlar 12 haftalik hamileyim akintim biraz fazla normal mi bu Genişletmek için tıkla ... Hiç korkma bnm akıntım o kadar çoktu ki suyum geliyo sanıp her defasında da hastaneye gittim.,
N Nazende Kayıtlı Üye Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 33 16 Aralık 2021 #15 Sensey' Alıntı: Ay bende aynıyım gittiğimde sorcam Genişletmek için tıkla ... Fitil verir doktor , kaşıntı varsa mantar dir benim ilk vardi geçti sonra , fitil çok iyi geldi
Sensey' Alıntı: Ay bende aynıyım gittiğimde sorcam Genişletmek için tıkla ... Fitil verir doktor , kaşıntı varsa mantar dir benim ilk vardi geçti sonra , fitil çok iyi geldi
S Sensey Kayıtlı Üye Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 143 16 Aralık 2021 #16 Nazende' Alıntı: Fitil verir doktor , kaşıntı varsa mantar dir benim ilk vardi geçti sonra , fitil vi girrig Genişletmek için tıkla ... Nazende' Alıntı: Fitil verir doktor , kaşıntı varsa mantar dir benim ilk vardi geçti sonra , fitil çok iyi geldi Genişletmek için tıkla ... Kasınti yok simdil8k ama ne der bilmiyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Aralık 2021 Nur36' Alıntı: Hiç korkma bnm akıntım o kadar çoktu ki suyum geliyo sanıp her defasında da hastaneye gittim., Genişletmek için tıkla ... Bende öyle olacam galiba yakında
Nazende' Alıntı: Fitil verir doktor , kaşıntı varsa mantar dir benim ilk vardi geçti sonra , fitil vi girrig Genişletmek için tıkla ... Nazende' Alıntı: Fitil verir doktor , kaşıntı varsa mantar dir benim ilk vardi geçti sonra , fitil çok iyi geldi Genişletmek için tıkla ... Kasınti yok simdil8k ama ne der bilmiyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Aralık 2021 Nur36' Alıntı: Hiç korkma bnm akıntım o kadar çoktu ki suyum geliyo sanıp her defasında da hastaneye gittim., Genişletmek için tıkla ... Bende öyle olacam galiba yakında
N NzLı Kayıtlı Üye Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 17 16 Aralık 2021 #17 Mervercan' Alıntı: Evet gayet normal günlük ped tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... Bnmde oyle ama renklı akıntı
Mervercan' Alıntı: Evet gayet normal günlük ped tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... Bnmde oyle ama renklı akıntı
S Sensey Kayıtlı Üye Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 143 16 Aralık 2021 #18 NzLı' Alıntı: Bnmde oyle ama renklı akıntı Genişletmek için tıkla ... O zaman enfeksiyon olabilir doktora gittinmii
NzLı' Alıntı: Bnmde oyle ama renklı akıntı Genişletmek için tıkla ... O zaman enfeksiyon olabilir doktora gittinmii
N NzLı Kayıtlı Üye Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 17 16 Aralık 2021 #19 Sensey' Alıntı: O zaman enfeksiyon olabilir doktora gittinmii Genişletmek için tıkla ... Gittim ama suanda ilaç veremem demişti bna
Sensey' Alıntı: O zaman enfeksiyon olabilir doktora gittinmii Genişletmek için tıkla ... Gittim ama suanda ilaç veremem demişti bna