Sorum var Gebelikte ilk tahlil ve gebelik bildirimi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yelizenisdeniz tarafından oluşturulan Gebelikte ilk tahlil ve gebelik bildirimi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 227 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikte ilk tahlil ve gebelik bildirimi
Konbuyu başlatan Yelizenisdeniz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Yaa canım neler yaşamışsın bebekte bir sorun olduğunu görmeden bilmeden ne kadar rahat yönlendirebiliyorlar bu doktorlara da bu devirde güven olmuyor gerçekten. Ben ikili test bile yaptırmak istemiyorum bir öncekinde de yaptırmadım yanlış sonuç çıkarsa yıpranmamak için sonuçta her şey Allah’tan yani. Bir önceki gebeliğimde çocuğun yaşama şansı olmadığı için kürtaj oldum yoksa asla kopamazdım ondan kaç tane doktor gezdim çok araştırdım yaşayan çocuk yoktu maalesef. Bu arada sıkılmadım hiç aksine düşüncelerini paylaştığın için çok teşekkür ederim kadınlar kulübünde o kadar çok vakit geçirdim o kadar çok okudum ki iletişim kurmak benim için şu durumda en güzel şey. Bir umut kim ne yaşamış öğrenmek istiyor çünkü insan. Sen de bebişinle birlikte çok mutlu bir ömür geçir inşallah 🌸🌸
Amin çok teşekkür ederim sen de sağlıkla kucağına al huzurla büyüt inşallah 🦋 evet çok zor günlerdi ağzından hayırlı laf çıkan çok az insan vardı en büyük destekçim burdaki anneler oldu hepsinden Allah razı olsun epey geç katıldım ama doğumdan sonra burdan aldığım desteği bir eşimden sonra görümcelerimden aldım sağolsunlar insan yapılan hiçbir şeyi unutmuyor o süreçte. Testlere gelince bence hepsini yaptır ne çıkarsa çıksın üzülme ama öğren derim ben ne derlerse araştır ve en önemlisi bazen ne dediklerini o an idrak edemeyiz eve gittikten sonra ya böyle bir şey dedi ama ne demişti, ne demek istedi ya da bu nedir diye kendimizi yiyoruz sen bu hataya düşme o dakikada sor gerekirse tekrar tekrar anlattır bebeğinle alakalı her şeyi bilmek hakkındır sonuçta bilinçli anne olmakla sadece doğurup büyümesini seyretmek çok farklı şeyler

Tüm sayfalar yüklendi.