Kizlar 29 haftaligin ve lavabo da kan geldi az da olsa acil yardimci olun
P Pınar4040 Kayıtlı Üye Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 20 31 Aralık 2021 #1 Kizlar 29 haftaligin ve lavabo da kan geldi az da olsa acil yardimci olun
B Beyza Fırat Kayıtlı Üye Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 319 31 Aralık 2021 #2 Pınar4040' Alıntı: Kizlar 29 haftaligin ve lavabo da kan geldi az da olsa acil yardimci olun Genişletmek için tıkla ... Canım geçmiş olsun doktora git bence
Pınar4040' Alıntı: Kizlar 29 haftaligin ve lavabo da kan geldi az da olsa acil yardimci olun Genişletmek için tıkla ... Canım geçmiş olsun doktora git bence
P Pınar4040 Kayıtlı Üye Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 20 31 Aralık 2021 #3 Beyza Fırat' Alıntı: Canım geçmiş olsun doktora git bence Genişletmek için tıkla ... Ne olabilir abla yardimci ol lutfen
Beyza Fırat' Alıntı: Canım geçmiş olsun doktora git bence Genişletmek için tıkla ... Ne olabilir abla yardimci ol lutfen
C Cemre Guest 31 Aralık 2021 #4 Pınar4040' Alıntı: Kizlar 29 haftaligin ve lavabo da kan geldi az da olsa acil yardimci olun Genişletmek için tıkla ... Gecmis olsun .Kan gebeligin hic bir haftasinda istenilen bir durum degil normal olabilir fakat istenilmez hemen hekime basvurmalisin zaman kaybetme
Pınar4040' Alıntı: Kizlar 29 haftaligin ve lavabo da kan geldi az da olsa acil yardimci olun Genişletmek için tıkla ... Gecmis olsun .Kan gebeligin hic bir haftasinda istenilen bir durum degil normal olabilir fakat istenilmez hemen hekime basvurmalisin zaman kaybetme
B Beyza Fırat Kayıtlı Üye Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 319 31 Aralık 2021 #5 Pınar4040' Alıntı: Ne olabilir abla yardimci ol lutfen Genişletmek için tıkla ... Bende de oldu hamileliğim başında sıkıntı olmadı ama olabilir de korkutmak istemem ama sen Bi görün istersen
Pınar4040' Alıntı: Ne olabilir abla yardimci ol lutfen Genişletmek için tıkla ... Bende de oldu hamileliğim başında sıkıntı olmadı ama olabilir de korkutmak istemem ama sen Bi görün istersen
P Pınar4040 Kayıtlı Üye Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 20 31 Aralık 2021 #6 Beyza Fırat' Alıntı: Bende de oldu hamileliğim başında sıkıntı olmadı ama olabilir de korkutmak istemem ama sen Bi görün istersen Genişletmek için tıkla ... 29. Hafta ya girdim abla
Beyza Fırat' Alıntı: Bende de oldu hamileliğim başında sıkıntı olmadı ama olabilir de korkutmak istemem ama sen Bi görün istersen Genişletmek için tıkla ... 29. Hafta ya girdim abla
B Beyza Fırat Kayıtlı Üye Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 319 31 Aralık 2021 #7 Pınar4040' Alıntı: 29. Hafta ya girdim abla Genişletmek için tıkla ... Kasık ağrısı mide bulantısı falan varmı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 31 Aralık 2021 Beyza Fırat' Alıntı: Kasık ağrısı mide bulantısı falan varmı Genişletmek için tıkla ... Maşllah Allah tamamını erdirsin
Pınar4040' Alıntı: 29. Hafta ya girdim abla Genişletmek için tıkla ... Kasık ağrısı mide bulantısı falan varmı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 31 Aralık 2021 Beyza Fırat' Alıntı: Kasık ağrısı mide bulantısı falan varmı Genişletmek için tıkla ... Maşllah Allah tamamını erdirsin
V Vvvv Kayıtlı Üye Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 401 31 Aralık 2021 #8 Pınar4040' Alıntı: Kizlar 29 haftaligin ve lavabo da kan geldi az da olsa acil yardimci olun Genişletmek için tıkla ... Cnm bence hemen acile git. Ne olduğunu ogrenirsin icin rahat eder.
Pınar4040' Alıntı: Kizlar 29 haftaligin ve lavabo da kan geldi az da olsa acil yardimci olun Genişletmek için tıkla ... Cnm bence hemen acile git. Ne olduğunu ogrenirsin icin rahat eder.
Egebaby Kayıtlı Üye Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 612 Konum Bursa 31 Aralık 2021 #9 Pınar4040' Alıntı: Kizlar 29 haftaligin ve lavabo da kan geldi az da olsa acil yardimci olun Genişletmek için tıkla ... Canim ne desek dogru olmaz acilden gorunmenintavsiye ederim . Ben ayni seyle karsilassam hastaneye kosardim . Gun icinde cok mu is yaptiniz yordunuz kendinizi yada bir seyemi uzuldunuz . Rahimle alakalidir yuzde doksan kanamaniz . İhtimale vermeden burda yazilanlara bakmadan acile gitmeni tavsiye ederim tatlim .
Pınar4040' Alıntı: Kizlar 29 haftaligin ve lavabo da kan geldi az da olsa acil yardimci olun Genişletmek için tıkla ... Canim ne desek dogru olmaz acilden gorunmenintavsiye ederim . Ben ayni seyle karsilassam hastaneye kosardim . Gun icinde cok mu is yaptiniz yordunuz kendinizi yada bir seyemi uzuldunuz . Rahimle alakalidir yuzde doksan kanamaniz . İhtimale vermeden burda yazilanlara bakmadan acile gitmeni tavsiye ederim tatlim .
Merve_berkk Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 5,715 31 Aralık 2021 #10 Pınar4040' Alıntı: Kizlar 29 haftaligin ve lavabo da kan geldi az da olsa acil yardimci olun Genişletmek için tıkla ... Canım kanama hiçbir haftada normal değil bir dra görün istersen geçmiş olsun
Pınar4040' Alıntı: Kizlar 29 haftaligin ve lavabo da kan geldi az da olsa acil yardimci olun Genişletmek için tıkla ... Canım kanama hiçbir haftada normal değil bir dra görün istersen geçmiş olsun