Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynı haftayız aynısı bendede var kaşıya kaşıya kanattım heryerimi . Demir ilacı içiyorum ondan olabilir dedi doktor 5 6 gündür kestim genede kaşınıyorum o değilse nemlendiricini değiştir demişti bakalım oda işe yaramayacak gibi
bununla ilgili arkadaşıma dr şu teşhisi koydu, bebe büyürken safraya baskı yapıyor, safra kana karışıyor ve kaşınıyor ki bunun tehlikeli olduğunu söylemişti, bir de bu şekilde dr sorabilirseniz belki yardımı olabilir. Çok geçmiş olsun korkutma amaçlı değil yanlış olmasın dikkat etmek açısından yazdım.
Canım vücudunda kuruluk olduğu için kaşıntı olur. Yağ sur vücuduna. Nemlenmesi gerekiyor. Bende de var yağ sürüyorum bebek yağı bacaklarım çok kötü yara olmuştu. Yağ beni hafifletti. Karın kismima kollarıma ve bacaklarıma. Bu hamilelikte vücudum çok kurudu oda acayip kaşıntı yaptı bana. Sonra hafifledi
Kuzum bisiler çıkıyorsa normal değil ama korkulacak birşey de değil birşey alerji yapmışta olabilir sana benimde affedersiniz göğüslerim çok kasiniyordu dünde sıvı geldi