Gebelikte 🍋 limon yemek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ecmelll tarafından oluşturulan Gebelikte 🍋 limon yemek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,036 kez görüntülenmiş, 42 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikte 🍋 limon yemek
Konbuyu başlatan ecmelll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Hamileliğinin başında bir başladım kabuguyla beraber deli gibi limon yiyordum 20 .haftadayım artık canım istemiyor ye eksiyi doğur ayşeyi sözüne baya kendimizi kaptirmistik ki cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendim 😂
Ben kız bebek istiyorum ama bakalım kısmet 😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İlk hamileliğimde tuzlayıp yerdim deli gibi 😋😋😋 oğlum oldu ikinci hamileliğim aşırı limon yeme isteği geldi tekrar bu sefer kızım olacağını öğrendim 🥰😅😅
Demek ki hurafe 😂😁

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank

...

Moderator
Mod
rank
Limon gibi ekşi yemek bebeğin cinsiyeti hakkında bilgi verir mi 😁
Limon benim hayat kurtaranım canım.Gebeliğimin başından beri suya sıkıp içiyorum mide bulantım için.Birde limon kolonyası mide bulantıma çok iyi geldi.Oğlum olacak.🤗

Limon benim hayat kurtaranım canım.Gebeliğimin başından beri suya sıkıp içiyorum mide bulantım için.Birde limon kolonyası mide bulantıma çok iyi geldi.Oğlum olacak.🤗
Ama tatlıdanda vazgeçemem☺️

A

Ama tatlıdanda vazgeçemem☺️
Anlayacağın canım hem tatlı hem ekşi seviyorum.Benimki biraz tuhaf herhalde😂😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.