Gebelikte öksürmek tehlikeli mi ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ysmcck tarafından oluşturulan Gebelikte öksürmek tehlikeli mi ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,230 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikte öksürmek tehlikeli mi ?
Konbuyu başlatan Ysmcck
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

...

Moderator
Mod
rank
Kızlar çok sık yazıyorum buraya ama başka kimsede yok danışıp bilgi alabileceğim geçenlerde nöbetçi bi doktora gittik doktor öksürmek hapşurmak öğürmek ıkınmak bebeğe karın içi baskı yapar kordondan düşer dedi abarttı mı yoksa size de aynı uyarılarda bulunanlar oldu mu soğuk algınlığı geçiriyorum öksürmemek için kendimi çok sıkıyorum ama illaki öksürüyorum oda beni korkutuyor
Canım gebelikte iki kez grip oldım.Hapşırığımda oldu öksürüğümde.öğürdüm.Kabız oldum.Basur oldum.Çok şükür birşey olmadı.Pazartesi doğum yapacağım nasipse.Sende korkma birşey olmaz Allshın izni ile.🤗

Asra

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar çok sık yazıyorum buraya ama başka kimsede yok danışıp bilgi alabileceğim geçenlerde nöbetçi bi doktora gittik doktor öksürmek hapşurmak öğürmek ıkınmak bebeğe karın içi baskı yapar kordondan düşer dedi abarttı mı yoksa size de aynı uyarılarda bulunanlar oldu mu soğuk algınlığı geçiriyorum öksürmemek için kendimi çok sıkıyorum ama illaki öksürüyorum oda beni korkutuyor
İnşallah bir zararı yoktur bn bir başlayınca peşpeşe on kere hassiriom

Tüm sayfalar yüklendi.