Gece karnın acıması

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gökçem💕 tarafından oluşturulan Gece karnın acıması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,384 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Gece karnın acıması
Konbuyu başlatan Gökçem💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar geceleri ara ara uyandığımda karnımda acı hissediyorum, bebeğin üstüne yatmıyorum eminim yastık koyuyorum yanlarıma, wc ihtiyacı da hissetmiyorum ama sadece geceleri oluyor karnım acıyor gibi. Tamamen uyandığımda ise acı olmuyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kabızlık var ondan olabilir mi acaba
Cnm karnın büyüyor bebekte büyüyor çok normal.. aşırı sancı şeklinde olmasın da .. bende geceleri yataktan çıkıp lavaboya gideceğim zaman resmen işkence çekiyorum kasıklarım ağrıyor

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Aynı sorun bende de var 🥺 ayağa kalksam sızlıyor otursam sızlıyor ne yapacağımı şaşırdım 1 gün Ağrımasa 2. Gün kesin ağrıyor anı bir sızlama şeklinde en son böyle oldugumda tabi o gün 3 saat çekmiştim bu siziyi doktorum açılma olmuş demişti sancı yüzünden 🤦🏻‍♀️ korkuyorum o yüzden açılma devam edecek diye hele de duşa girince ayıptır söylemesi duşta bile sızlıyor nedenini anlamadım hala
Geçmiş olsun canım Allah'ım acil şifalar versin inşallah 🙏 doktor nedenini bulamıyor mu ya 😟

Kızlar geceleri ara ara uyandığımda karnımda acı hissediyorum, bebeğin üstüne yatmıyorum eminim yastık koyuyorum yanlarıma, wc ihtiyacı da hissetmiyorum ama sadece geceleri oluyor karnım acıyor gibi. Tamamen uyandığımda ise acı olmuyor

Kabızlık var ondan olabilir mi acaba
Çok geçmiş olsun Allah'ım acil şifalar versin 🙏 bence bir doktora görün inşallah bir çözüm bulur 😟🙏

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Geçmiş olsun canım Allah'ım acil şifalar versin inşallah 🙏 doktor nedenini bulamıyor mu ya 😟

Çok geçmiş olsun Allah'ım acil şifalar versin 🙏 bence bir doktora görün inşallah bir çözüm bulur 😟🙏
Nedeni erken doğum riski kuzum oğlum aşırı sabırsız da teyzesi zorluyor işte annesini

Tüm sayfalar yüklendi.