Gece karnın acıması

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gökçem💕 tarafından oluşturulan Gece karnın acıması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,379 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Gece karnın acıması
Konbuyu başlatan Gökçem💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
O sertliği sorma gündüz bişey yok gece olunca karnım geriliyo balon gibi sisiyorum canım gunduzde sanki balonu patlatmisinda inmiş gibi bide yemekden sonra rahatsızlik veriyo
Kuzum yemekten oldu desem nerdetse 5 saat önce yedim yemeği de sancidsn sonra sertleşme oldu neden acaba

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
🤦🏻‍♀️ Uzandım şuan ya kuzum karnında ne yaptığını anlamıyorum şuan tek bildiğim harajet ettikçe kasığımda ve vajinamda ağrı oluyor uzanıyordm biraz yürüyün dedim karnım o kadar sert ki 🤦🏻‍♀️
Büyüdükçe sanırım baskı yapiyolar kasiklarimiza sende cok sık tualete gidiyomusun hiç kalkmiyosam 6 7 kere tualete taşıniyorum ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum yemekten oldu desem nerdetse 5 saat önce yedim yemeği de sancidsn sonra sertleşme oldu neden acaba
Olabiliyo ya canım korkma şuan benimde aynı karnım sert benimde baya oldu yediğim biseyde yemedim bidaha sadece bı cikolata yedim biraz hareket etsin diye

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Büyüdükçe sanırım baskı yapiyolar kasiklarimiza sende cok sık tualete gidiyomusun hiç kalkmiyosam 6 7 kere tualete taşıniyorum ya
Haraket ettikçe evet kuzum hele daha demin harajet edince afedersin aşırı geliyor tuvaletim durunca baskınlık gidiyor hayırlısı ile bir doğsaydı paşam 🤲🏻🥺

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Aynen kuzum valla Kayra nedense bana hem çok sabırsız hemde çok yaramaz bir çocuk olacakmış gibi geliyor 🤦🏻‍♀️😅
Hahaha😂😂😂olabilir canım benimkide hareketli olacak gibi yaramaz olurmu bilmiyorumda beş dk durmayacagi belli:))babası gibi olursa vay halimize😂😂

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Hahaha😂😂😂olabilir canım benimkide hareketli olacak gibi yaramaz olurmu bilmiyorumda beş dk durmayacagi belli:))babası gibi olursa vay halimize😂😂
Bunun aynısını bende diyorum valla 😂😂 karnımda ben taşıyorum ama o gidip babasının kopyası olacak 😒

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Ee o kadar güzel duyguları biz yaşıyoruz ama onlarda kendilerine benziyor diye sevinsin 😂😂
Benim eşim son kontrole gittiğimizde Dokdorum babaya benziyo deyince nerdeyse havalanıp ucacakdi kız:)) alalh Allah dedim ya sana ya bana benzicek bu çocuk daha dedim kirkina kadar kaç sekle girecek çok sevinme dedim:)))

Tüm sayfalar yüklendi.