Gece karnın acıması

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gökçem💕 tarafından oluşturulan Gece karnın acıması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,379 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Gece karnın acıması
Konbuyu başlatan Gökçem💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum eğer vajinada ağrı sızlama var dersen ki varsa bakaar benim doktorum ben sırf hocam gece 3 saat sızlama çektim dedim diye baktı öyle anladı açılmayı geçen gittigin de sızlama ve erken doğum riski vsr dedim o yüzden baktı
Böyle devam ederse söylicem galiba zaten canım inşallah bı sorun çıkmaz

Hafureren

Kayıtlı Üye
rank
30 haftalık oldum canım seninki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimdemi açılma var anlamadım canım ama benim vajina değil daha doğrusu neresinde ağrı onuda anlayamıyorum ki dün sabahı sabah ettim bi bakıyorum ağrı yok bi bakıyorum sağımda soluma donerken oluyo anlamadm gitti valla
Bnde ya

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Şimdi ben sana soru sorayım kuzum 🤭 aklıma takıldı bebek harwket ettikçe bazı haraketlerin de canın acıyor mu hiç
Toplandığı zaman canım yaniyo canım benim öyle ağır tekmeleri yok sukur Paşa'nın belkide daha dur anne zamanı var diyodur bugün pek hareket etmedi mesela teyzesi :))

Sendemi 30 haftalık oldun canım

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Toplandığı zaman canım yaniyo canım benim öyle ağır tekmeleri yok sukur Paşa'nın belkide daha dur anne zamanı var diyodur bugün pek hareket etmedi mesela teyzesi :))

Sendemi 30 haftalık oldun canım
🤦🏻‍♀️ Uzandım şuan ya kuzum karnında ne yaptığını anlamıyorum şuan tek bildiğim harajet ettikçe kasığımda ve vajinamda ağrı oluyor uzanıyordm biraz yürüyün dedim karnım o kadar sert ki 🤦🏻‍♀️

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
🤦🏻‍♀️ Uzandım şuan ya kuzum karnında ne yaptığını anlamıyorum şuan tek bildiğim harajet ettikçe kasığımda ve vajinamda ağrı oluyor uzanıyordm biraz yürüyün dedim karnım o kadar sert ki 🤦🏻‍♀️
O sertliği sorma gündüz bişey yok gece olunca karnım geriliyo balon gibi sisiyorum canım gunduzde sanki balonu patlatmisinda inmiş gibi bide yemekden sonra rahatsızlik veriyo

Tüm sayfalar yüklendi.