Gece karnın acıması

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gökçem💕 tarafından oluşturulan Gece karnın acıması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,379 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Gece karnın acıması
Konbuyu başlatan Gökçem💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Benim eşim son kontrole gittiğimizde Dokdorum babaya benziyo deyince nerdeyse havalanıp ucacakdi kız:)) alalh Allah dedim ya sana ya bana benzicek bu çocuk daha dedim kirkina kadar kaç sekle girecek çok sevinme dedim:)))
Ama değişik bir his ya biz de detaylida eşimle yok sana yok bana benziyor tartimasi yaptık tabiki ben üstün çıktım 😂😂 ama kesin babasija benzer yani o hariç birinin yüzünü görmedim 😂😂

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Ama değişik bir his ya biz de detaylida eşimle yok sana yok bana benziyor tartimasi yaptık tabiki ben üstün çıktım 😂😂 ama kesin babasija benzer yani o hariç birinin yüzünü görmedim 😂😂
Hayırlı evlat olsunlarda boş bunlar canım sağlıkla gelsinler sıhhatle kucağımıza alalım ama genede bize benzeyebilirlerde:))

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar geceleri ara ara uyandığımda karnımda acı hissediyorum, bebeğin üstüne yatmıyorum eminim yastık koyuyorum yanlarıma, wc ihtiyacı da hissetmiyorum ama sadece geceleri oluyor karnım acıyor gibi. Tamamen uyandığımda ise acı olmuyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kabızlık var ondan olabilir mi acaba
Soluna dönüp yat sürekli canım düz yatıncada oluyo

Tüm sayfalar yüklendi.