Gece uyuyamamak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Eda.25 tarafından oluşturulan Gece uyuyamamak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 853 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gece uyuyamamak
Konbuyu başlatan Eda.25
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ticansemra

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslar 32. Haftadayım geceleri veya sabahları uyuyamıyorum bir türlü ya da aniden uyanıyorum kasilmak geliyor içimden kemiklerim ağıriyor piskolojim bozuldu artık sinirden ağlayacak gibi oluorum bu sorunları yasayan var mı ve ne yapıyorsunuz?
Bende 37+4 sen haftalarından beridir gece 3 de uyuyorum düzenin çok bozuk gunduzdense gece daha çok hareket ettiği oluyor bende dönmekten yaramıyorum dün gece 4 uyudum mesela umarım şimdi uğurlayan kızım doğunca gece uygulama izin verir

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslar 32. Haftadayım geceleri veya sabahları uyuyamıyorum bir türlü ya da aniden uyanıyorum kasilmak geliyor içimden kemiklerim ağıriyor piskolojim bozuldu artık sinirden ağlayacak gibi oluorum bu sorunları yasayan var mı ve ne yapıyorsunuz?
Soluna yatıp bacak arana yastık koy bende öyleydim çok ağrılı geçti

Ticansemra

Kayıtlı Üye
rank
O bendede var 2 ay 35 hafta olduk ayniyiz

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar