Sorum var Geçinemiyorum siz ne yapıyorsunuz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Birgaripyolcu1 tarafından oluşturulan Geçinemiyorum siz ne yapıyorsunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 253 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Geçinemiyorum siz ne yapıyorsunuz
Konbuyu başlatan Birgaripyolcu1
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜
B

Birgaripyolcu1

Guest
Arkadaslar geçinemiyorum cok zorlanıyorum evim kira eşim çalışıyor elinden geleni yapıyor vakti olsa ek iş yapacak ama yok. 45 bin alıyor 20 bin kiramız faturalar yeme içme ikiz bebeklerim var onların bezi falan yetişmiyor hep borç yapıyoruz. Geçinen nasil geçiniyor aklım almıyor. Benim gibi kirada olup gecinebilen varmı banada yol yordam gösterin kızlar

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslar geçinemiyorum cok zorlanıyorum evim kira eşim çalışıyor elinden geleni yapıyor vakti olsa ek iş yapacak ama yok. 45 bin alıyor 20 bin kiramız faturalar yeme içme ikiz bebeklerim var onların bezi falan yetişmiyor hep borç yapıyoruz. Geçinen nasil geçiniyor aklım almıyor. Benim gibi kirada olup gecinebilen varmı banada yol yordam gösterin kızlar
45 bin şimdi nimet nasıl geçinemiyorsunuz kuzenim hemşire 60 bin alıyor

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Yani bende anlamadım hani ikiz bebekler var belki ama maşım miktarı az da degil ki 25 bin kalıyor hadi süt yetmese mama alıyolar dese 20 bin kalıyor
Yok ya 45 bin az mı isterse üçüz olsun bebek ne ihtiyacı olacak sağlıktan başka gideri bezdir mamadır arada zaruri kıyafettir ha tatil gezip tozma dışarda yemek nerde sabah orda akşam tarzı bir hayat sürüyorlarsa diyecek yok o zaman anca bebelere acırım eşim 43 bin alıyor biz de kiradayız her ay hiç yoksa 2 tane çeyrek kenara atıp ay sonu da en az 5 bin diğer ay lazım olur diye harcamıyoruz e alsak onunda üstüne az bir birikimle üçüncü çeyreği de alırız hesap troll bence
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben de geçinemiyoruz yetmiyor sanıyordum meğerse para sanal kumara gidiyormuş 😅😂 şimdi gülüyorum ama Allah kurtardı da ondan gülebiliyorum yani maşAllah maşAllah süphanAllah dağlara taşlara 🤭🧿
Ya olmaz mı insanlar düzgün bir hayat sürse yeteri kadarla mutlu olmayı bilse ne güzellikler var hayatlarında da işte anlatamıyorsun Rabbim boşuna haram kılmamış bak hem senin hem eş kadar yavrusunun hakkına girmiş şükürler olsun sen ve kızın adına mutluyum 🫂

Tüm sayfalar yüklendi.