Gerçekten artık yeter empati kurun biraz!

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Alparslan💙 tarafından oluşturulan Gerçekten artık yeter empati kurun biraz! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,523 kez görüntülenmiş, 108 yorum ve 17 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gerçekten artık yeter empati kurun biraz!
Konbuyu başlatan Alparslan💙
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Tahammül edemiyorum artık burada kimse kimseyi tanımıyor hepimiz bayanız bazımız hamilelikten bazımız anneliğin yorgunluğundan zaten yeterince yorgunuz birde bazı arkadaşlara söylemek istiyorum gerçekten derdiniz ne buradaki insanlardan üstünlüğünüz ne!! Artık Bi kendinize gelin kimse kimseye yorum yapmak zorunda değil görmek istemediğin insanları kısıtla engelle yap birşeyler ama çirkin yorumları bırakın artık hep Bi saldırı kibir yapmayın Allah aşkına bayan bayana bunu yapmayın biraz anlayış gösterin tanımadığınız insanları 40 yıllık dostuymuş gibi eşinden çocuğundan ailesi üzerinden yargılayıp haddinizi aşmayın lütfen biraz saygı sevgi çerçevesinde yorumlar yapın lütfen insanları mutsuz etmek için çaba sarf etmeyin 🙏
Ne oldu ki 😮 kim ne dedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Her türlü konuda fikir alışverişi yapabiliriz burada kimse kimseye bunun hesabını soramaz aykırı bir durum olunca zaten adminler uyarı yapıyor özellikle bir kişi var haddini fazlasıyla zorlayan alay eden küçümseyen postlara bugüne kadar normal bir yorum yaptığını Allah için görmedim kaosla besleniyor herkese saldırıyor artık buna dur densin gercekten çok can sıkıcı oldu bu durum
Kim o kişi, bende akşam birini gördüm küçümser gibi bi yorumu vardı adını hatırlamıyorum hatta yazcaktım dedim arkadaşlardır belki şakalaşıyorlardır ondan demedim bişey

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Tahammül edemiyorum artık burada kimse kimseyi tanımıyor hepimiz bayanız bazımız hamilelikten bazımız anneliğin yorgunluğundan zaten yeterince yorgunuz birde bazı arkadaşlara söylemek istiyorum gerçekten derdiniz ne buradaki insanlardan üstünlüğünüz ne!! Artık Bi kendinize gelin kimse kimseye yorum yapmak zorunda değil görmek istemediğin insanları kısıtla engelle yap birşeyler ama çirkin yorumları bırakın artık hep Bi saldırı kibir yapmayın Allah aşkına bayan bayana bunu yapmayın biraz anlayış gösterin tanımadığınız insanları 40 yıllık dostuymuş gibi eşinden çocuğundan ailesi üzerinden yargılayıp haddinizi aşmayın lütfen biraz saygı sevgi çerçevesinde yorumlar yapın lütfen insanları mutsuz etmek için çaba sarf etmeyin 🙏
Bacım neyi kaçırdım kimkime ne dedi

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Valla bu ara ne oluyor bu millete

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Ben uyumadim ama hala anlamadım acaba benim engellediğim kişiler hakkında mi konuşuluyor onu anlamaya çalışıyorum 🤔
Oww engellenecek kadar durumlar da mı oluyor, ben bakıyorum kim ne merak etmiş cvp verebileceğim bişeyse yazıyorum bilgim yoksa pas geçiyorum. Ne kadar kötü insanlar var 👊

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Oww engellenecek kadar durumlar da mı oluyor, ben bakıyorum kim ne merak etmiş cvp verebileceğim bişeyse yazıyorum bilgim yoksa pas geçiyorum. Ne kadar kötü insanlar var 👊
Valla kuzum ben bir müddet sonra cidden bazılarının usulsüz konuşmasını kaldıramıyorum bana karşı hiç olmadi ama burdaki hanımlara karşı olanlarada tahammül edemediğim için 2 3 kişiyi engelledim

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Valla kuzum ben bir müddet sonra cidden bazılarının usulsüz konuşmasını kaldıramıyorum bana karşı hiç olmadi ama burdaki hanımlara karşı olanlarada tahammül edemediğim için 2 3 kişiyi engelledim
Daha kötü yazana denk gelmedim allahta getirmez inşallah 🙏 şurda gülüp eğlenip zaman geçiriyoruz ne var kalp kıracak hayret birşey

Tüm sayfalar yüklendi.