Gerçekten artık yeter empati kurun biraz!

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Alparslan💙 tarafından oluşturulan Gerçekten artık yeter empati kurun biraz! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,539 kez görüntülenmiş, 108 yorum ve 17 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gerçekten artık yeter empati kurun biraz!
Konbuyu başlatan Alparslan💙
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Beni buzamana kadar bir kisi tersledi hic günahım yokken onada yazmiyorum zaten saygi cercevesi icinde actigi sylere de yorum yapmyorum bu kadar basit😇
Yani zaten hoşuna gitmeyen kişiler olunca görmezden gelince görünmez oluyor çünkü zaten burda yazmaktan öteye geçemezler 😅😅 Kimsenin birini kırmaya, üzmeye küçümsemeye dalga geçmeye hakkı yok bu tarz kişiler reel hayatımızda bile istemediğimiz insanlar ki burda hiç istenmezler 🤨🤨

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Aynen kuzum yine birileri haddini aşmış sanırım
Buraya kafa dinlemeye şakalaşmaya sohbet etmeye geliyoz böyle hadsizler yüzünden moral alt üst oluyor valla. Herkesin derdi kendine yetiyor zaten
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende anlamadım kuzum bu kaçıncı kim ne yaptı ki 🤷🤔
Hiç bilmiyorum kuzum ben uyuyordum 😅

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Buraya kafa dinlemeye şakalaşmaya sohbet etmeye geliyoz böyle hadsizler yüzünden moral alt üst oluyor valla. Herkesin derdi kendine yetiyor zaten
Bende onu anlamıyorum sanırım evinde sorun oluyor birine sinirleniyor millet gelip burda insanlara ahkam kesiyor

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Bende onu anlamıyorum sanırım evinde sorun oluyor birine sinirleniyor millet gelip burda insanlara ahkam kesiyor
Her ne kadar biz takmasak yok saysakta bazı insanlar gerçekten kırılıp kafaya yakabiliyor öylesi insanları maalesef. Evde kocasına çocuğuna başka birine söz kesemez onlara ezilir buraya gelir ahkam keser onların acısını suçu günahı olmayan insanlardan alır. Her ne kadar sanal ortam olsada telefonun diğer ucunda bir insan var sonuçta

Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Bazıları var canım akıl verirken olmadık seyleri yazıyorlar bazıları da direk terslıyor biri daha var oda ayrımcılık yapıyor benim gordugum bunlar

Hatice❤️Ayşe Selen

Kayıtlı Üye
rank
Anlayan bana da anlatsın küserim bak
Ahahahha bende bende bende küserim yeminle geceden beri yorum arıyorum ters birşeye denk gelmedim merak ettim bilen özelden yazsın bari bilelim kimmiş o hadsiz 😎😎
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bazıları var canım akıl verirken olmadık seyleri yazıyorlar bazıları da direk terslıyor biri daha var oda ayrımcılık yapıyor benim gordugum bunlar
Ne cok şey görmüşsün canım ben geceden beri bir tane bulamadım 😂

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Her ne kadar biz takmasak yok saysakta bazı insanlar gerçekten kırılıp kafaya yakabiliyor öylesi insanları maalesef. Evde kocasına çocuğuna başka birine söz kesemez onlara ezilir buraya gelir ahkam keser onların acısını suçu günahı olmayan insanlardan alır. Her ne kadar sanal ortam olsada telefonun diğer ucunda bir insan var sonuçta
İşte kuzum anca telefonda klavye delikanlılıgı yapıyorlar biraz empati kurup karşı tarafında kalbi olduğunu anlaşmalar her şey düzelecek

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Tüm sayfalar yüklendi.