Gerçekten artık yeter empati kurun biraz!

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Alparslan💙 tarafından oluşturulan Gerçekten artık yeter empati kurun biraz! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,024 kez görüntülenmiş, 108 yorum ve 17 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gerçekten artık yeter empati kurun biraz!
Konbuyu başlatan Alparslan💙
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ahahahha bende bende bende küserim yeminle geceden beri yorum arıyorum ters birşeye denk gelmedim merak ettim bilen özelden yazsın bari bilelim kimmiş o hadsiz 😎😎
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ne cok şey görmüşsün canım ben geceden beri bir tane bulamadım 😂
Bende özelden bekliyorum iki üç tahminin var ama emin olmak istiyorum 😂😂

Burda birsuru kadınız bazen bir suru yorum geliyor araya kaynıyor yazılanlar gorunmuyor ama ısrarla yazılan bırseye cevap verilmeyince ben o insanda art niyet ararım
Sanırım ayrımcılık yapıyor dediğin kişiyi tahmin edebiliyorum

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Ahahahha bende bende bende küserim yeminle geceden beri yorum arıyorum ters birşeye denk gelmedim merak ettim bilen özelden yazsın bari bilelim kimmiş o hadsiz 😎😎

Ne cok şey görmüşsün canım ben geceden beri bir tane bulamadım 😂
Denk geldim canım bende

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Yazık gerçekten üzülüyorum insan hem cinsine karşı böyle davranmamalı biraz daha anlayışlı olmak gerekiyor ama en önemlisi herkes herkese saygı göstermek zorunda hele ki hiç tanımadığı insanlara karşı daha seviyeli olmalı
Canım ben asla aşağılayıcı tartışma yada yorum yapmam ama bazıları öyle yorumlar ve postlar açıyolarki insan çileden çıkîyor

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Genel olarak herkes biliyor yada tahmin ediyor aslında o kişileri Bariz ortada zaten kim oldukları yorumları belli ama gerek yok böyle şeylere acemi anneler yaşı küçük kardeşlerimiz var bu şekilde olumsuz yorumlar fikirler rahatsız edici ve sinir bozucu gerçekten

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Genel olarak herkes biliyor yada tahmin ediyor aslında o kişileri Bariz ortada zaten kim oldukları yorumları belli ama gerek yok böyle şeylere acemi anneler yaşı küçük kardeşlerimiz var bu şekilde olumsuz yorumlar fikirler rahatsız edici ve sinir bozucu gerçekten
Canım 3 gündür ufaklıkla hastanedeyim çıldırma noktasına geldim sıkıldı artık bir yatağın üstünde oynamaktan gezmek istiyor serumu çıkarmak istiyor 3 kez serum yeri değiştirdik bende yeni postmu açsam acaba

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Canım 3 gündür ufaklıkla hastanedeyim çıldırma noktasına geldim sıkıldı artık bir yatağın üstünde oynamaktan gezmek istiyor serumu çıkarmak istiyor 3 kez serum yeri değiştirdik bende yeni postmu açsam acaba
Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda çıkarsınız hastaneden

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Canım boğazında balgam birikmiş şuan daha iyi ama iyice iyileşsin diye doktor çıkarmıyor bide devlet hastanesindeyim istesemde pazartesiye kadar çıkış yok sanki karantinadayım.
Geçmiş olsun kuzum doktor iyi yapmış tam atlatsın öyle çıkın bir daha yaşanmaz inslaah 🤲🏻

Tüm sayfalar yüklendi.