Göbek bağı acill

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Dilaraaa' tarafından oluşturulan Göbek bağı acill başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,722 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Göbek bağı acill
Konbuyu başlatan Dilaraaa'
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Fotoyu bende bilmiyorum canım neyse yarına kadar takip et akıntı şeklinde değilse korkma iyileşme evresidir. Bezini değdirmemeye çalış temiz tut bı problem olacağını sanmıyorum.
Yok akıntı şeklinde değil canım göbekte var oda altta kaldığı için bağ düşünce yaş ve sarı halde kaldı galiba. Çünkü hiç bı şekilde yikamadim hem bebek dogdugundaki derisini kaplayan tabaka bebeği korursun hemde göbek bağı düşsün diye. Çiş kaka bulasmadi kurudu düştü birde normal haline gelir inş
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kiziminkide kabuk bagliyor oraya bez değince kanıyor bir duzelmedi
Geçmiş olsun canım bezin bel kısmını büküp öyle dene birde istersen ben öyle yapıyorum temas olmuyor hiç

Banyo yaptırabilirsin ama sonra iyice kurut canım geçer o
Tamam çok teşekkür ederim hepinize yarın yıkarırım tostişimi 🤗

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Yok akıntı şeklinde değil canım göbekte var oda altta kaldığı için bağ düşünce yaş ve sarı halde kaldı galiba. Çünkü hiç bı şekilde yikamadim hem bebek dogdugundaki derisini kaplayan tabaka bebeği korursun hemde göbek bağı düşsün diye. Çiş kaka bulasmadi kurudu düştü birde normal haline gelir inş

Geçmiş olsun canım bezin bel kısmını büküp öyle dene birde istersen ben öyle yapıyorum temas olmuyor hiç

Tamam çok teşekkür ederim hepinize yarın yıkarırım tostişimi 🤗
Sen elinden geleni yapmışsın canım korkma iyileşiyor dur. Akıntı gibi olursa doktora gidersin istersen yıkama tam iyileşsin. Yikarsan da iyice kurula ıslak kalmasın

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar bebeğim göbek bağı bugün düştü. Göbeğinde sarı bı tabaka var bu normalmi. İlk oğlumdan hatirlayamadim onunda göbeğinde böyle sarı tabaka var mıydı diye. Biraz tedirginim normalmi. Kaç gün sonra düzelir. Yada doktorluk birşeyi varmı. Banyo yaptırsam olurmu
Doktora danıştinmi kuzum akıntı için

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Sen elinden geleni yapmışsın canım korkma iyileşiyor dur. Akıntı gibi olursa doktora gidersin istersen yıkama tam iyileşsin. Yikarsan da iyice kurula ıslak kalmasın
Tamam canım çok teşekkür ederim içim rahatladı

Benimkide öyleydi canım yıka bişe olmaz hatta zibinina bile bulasiyordu temiz tutalim yeter o kendiliğinden kuruyor Allah bağışlasın 🙏
Yaaaa iyi bari normal durum olmasina çok sevindim yaa anne yüreği işte rahat etmiyor

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Canim göz merhemi var eczaneye dersen verir sana her altını değişince göbeğine sür iki günde iyileşir snra banyosunu yptir Bn öle yptim
Tamam canım bende batikon sürmeyi düşünüyorum birşey olmaz galiba degilmi

Yaa o oluyor zaten kuzum ben sarı akıntı geliyor diye anladım
Şimdi kurumasını bekliyorum sabaha kadar birazı kurumuş

Kanama var ise doktora gitmeli kuzum onlar yakıyor orayı
Kanama yok canım şükür biran once kuruyup oda dusseydi hayirlisyla

Kanama var ise doktora gitmeli kuzum onlar yakıyor orayı
Kanama yok canım şükür biran once kuruyup oda dusseydi hayirlisyla

Tüm sayfalar yüklendi.