Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fotoyu bende bilmiyorum canım neyse yarına kadar takip et akıntı şeklinde değilse korkma iyileşme evresidir. Bezini değdirmemeye çalış temiz tut bı problem olacağını sanmıyorum.
Yok akıntı şeklinde değil canım göbekte var oda altta kaldığı için bağ düşünce yaş ve sarı halde kaldı galiba. Çünkü hiç bı şekilde yikamadim hem bebek dogdugundaki derisini kaplayan tabaka bebeği korursun hemde göbek bağı düşsün diye. Çiş kaka bulasmadi kurudu düştü birde normal haline gelir inş
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yok akıntı şeklinde değil canım göbekte var oda altta kaldığı için bağ düşünce yaş ve sarı halde kaldı galiba. Çünkü hiç bı şekilde yikamadim hem bebek dogdugundaki derisini kaplayan tabaka bebeği korursun hemde göbek bağı düşsün diye. Çiş kaka bulasmadi kurudu düştü birde normal haline gelir inş
Geçmiş olsun canım bezin bel kısmını büküp öyle dene birde istersen ben öyle yapıyorum temas olmuyor hiç
Tamam çok teşekkür ederim hepinize yarın yıkarırım tostişimi
Sen elinden geleni yapmışsın canım korkma iyileşiyor dur. Akıntı gibi olursa doktora gidersin istersen yıkama tam iyileşsin. Yikarsan da iyice kurula ıslak kalmasın
Kızlar bebeğim göbek bağı bugün düştü. Göbeğinde sarı bı tabaka var bu normalmi. İlk oğlumdan hatirlayamadim onunda göbeğinde böyle sarı tabaka var mıydı diye. Biraz tedirginim normalmi. Kaç gün sonra düzelir. Yada doktorluk birşeyi varmı. Banyo yaptırsam olurmu
Sen elinden geleni yapmışsın canım korkma iyileşiyor dur. Akıntı gibi olursa doktora gidersin istersen yıkama tam iyileşsin. Yikarsan da iyice kurula ıslak kalmasın