Göğüs sorunu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hastalıklar kategorisinde Zeyp0 tarafından oluşturulan Göğüs sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 299 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hastalıklar
Konu Başlığı Göğüs sorunu
Konbuyu başlatan Zeyp0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeyp0

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Kaç yaşında kızın bende duydum işte küçülüyormuş kesilince arkadaş da onayladı zaten ha bide şeu var sütyen takarsan sütün gidermiş
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ah su annelik yok mu çok güzel bir duyguda çokta zorlukları var🤦‍♀️
Bu yalan canım sütyen tek takmazsan sarkma olur ileri de pişman olursun . Ben iki gebelik döneminde emziröw dönemid de taktım sorun olmadı kızım 16 aylık hala emiyor düşün oğlumda 19 ayına kadar emdi sonra ben bıraktırdım 🤭🤭

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Bu yalan canım sütyen tek takmazsan sarkma olur ileri de pişman olursun . Ben iki gebelik döneminde emziröw dönemid de taktım sorun olmadı kızım 16 aylık hala emiyor düşün oğlumda 19 ayına kadar emdi sonra ben bıraktırdım 🤭🤭
İşte ilk annelik boyle oluyormuş demeki benşm annem bile diyır bak takma sütün gider e daha tecrübem de yok inanıyorum oyle sf saf 😁

Sağol canım cümlemizinkini inşAllah 🤲 Valla benim hiç memeden inmiyor hiç sağmıyorum ondan bi fikrim yok 😬
Ohh 🧿 maşallah

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
İşte ilk annelik boyle oluyormuş demeki benşm annem bile diyır bak takma sütün gider e daha tecrübem de yok inanıyorum oyle sf saf 😁

Ohh 🧿 maşallah
Evet ya çok saf bir şey olıyoruz 🤣🤣

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar