Göğüs ucu yaralarına doğal çözüm

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Helin in annesi tarafından oluşturulan Göğüs ucu yaralarına doğal çözüm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,497 kez görüntülenmiş, 43 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Göğüs ucu yaralarına doğal çözüm
Konbuyu başlatan Helin in annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S♥️E💙

Mariya'm

Kayıtlı Üye
rank
Aman canımın içi bende oyle dusundum vala hakkini versin bebegimi rahat rahat emzireyim onun keyfini cikaryim de parasi artik katlanacam yeterki catlamasin cok kotu oluyor ya 😖 simdiden basladim bakalm doğuma 1 ay kala
Aynen kuzu . Benim ilk bebegimde hic catlak aci nedir bilmedim ama dr.um her ihtimale karsi gamastan pomad yazmisti bu en iyisi demisti o zaman devlet karsiliyordu galiba tam hatirlamiyorum 2016ydi. Oglum ise areolayi tam alamadi minik agiz o yuzden cok acidi lansinohla o iki arasinda sorusturdum hemen hemen ayni fiyatlar ama lansinoh daha iyi demis eczaci hakikaten ilk surumden rahatlatti bayagi yagli ama tikamiyor kesinlikle..
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cok iyi yapmıssın kuzum keske bendede faydası olsaydı bende 60 a almıstım lansinoh kremi zamlanmadan sımdıden alın kremlernızı
Zamli zaten 1 hafta once 150ye aldim lansinohu. 45 e alan arkadas ne almis nereden almis lansinoh olamaz o kadar ucuz

Kuşum 45 olamaz ki lansinoh daha 1 hafta oldu 150 ye aldim Bursa eczanesinden. Nette de fiyatlar o sekilde biz kaziklanmadik yani 😊

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Kiz kuzum bende 2 gun once 140 a aldim acaba dedim bende mi terslik var🤣🤣
Aynen kuzu . Benim ilk bebegimde hic catlak aci nedir bilmedim ama dr.um her ihtimale karsi gamastan pomad yazmisti bu en iyisi demisti o zaman devlet karsiliyordu galiba tam hatirlamiyorum 2016ydi. Oglum ise areolayi tam alamadi minik agiz o yuzden cok acidi lansinohla o iki arasinda sorusturdum hemen hemen ayni fiyatlar ama lansinoh daha iyi demis eczaci hakikaten ilk surumden rahatlatti bayagi yagli ama tikamiyor kesinlikle..

Zamli zaten 1 hafta once 150ye aldim lansinohu. 45 e alan arkadas ne almis nereden almis lansinoh olamaz o kadar ucuz

Kuşum 45 olamaz ki lansinoh daha 1 hafta oldu 150 ye aldim Bursa eczanesinden. Nette de fiyatlar o sekilde biz kaziklanmadik yani 😊

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank

150 180 olur canım gıdısat onu gosterıyor simdiden alın 2 3 veya 4 5 artık ne zamana kullanılacaksa 150 ı arar olursunuz 😄

Tüm sayfalar yüklendi.