Göğüs

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Hanifeelif tarafından oluşturulan Göğüs başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,690 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Göğüs
Konbuyu başlatan Hanifeelif
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan KübraEmre2019

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar 29 haftalık hamileyim Göğüslerim hem kaşınıyor hem çok Kurular ne kullanabilirim Siz neler kullanıyorsunuz
Bende öyle bir sıkıntı olmadı çok şükür canım ama ben karnıma ve göğsüme her zaman zeytinyağı ve kantaron yağı sürüyordum 39+5 de doğum yaptım çok şükür ne karnım çatladı ne de göğsüm tabi bu biraz da genetik olabilir 🌺❤️

KübraEmre2019

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar 29 haftalık hamileyim Göğüslerim hem kaşınıyor hem çok Kurular ne kullanabilirim Siz neler kullanıyorsunuz
ben de kaşımtıdan çok çektim hamilelik boyu göğüslerim kaşındı, hindistan cevizi yağı güzel nemlendiriyor tavsiye ederim🤗geçmiş olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende öyle bir sıkıntı olmadı çok şükür canım ama ben karnıma ve göğsüme her zaman zeytinyağı ve kantaron yağı sürüyordum 39+5 de doğum yaptım çok şükür ne karnım çatladı ne de göğsüm tabi bu biraz da genetik olabilir 🌺❤️
bencede genetik ben de sürdüm hep kantaron hindistan cevizi yağı ama yedi aydan sonr çatır çatır çatladı😬 cilt yapım kuru ne kadar nemlendirsem de olmadı.. olsun napalım nasip, evladımız için feda olsun

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar