Göğüsten sıvı gelmesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nesliesen tarafından oluşturulan Göğüsten sıvı gelmesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,971 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Göğüsten sıvı gelmesi
Konbuyu başlatan Nesliesen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Banada arada yalancı sancı geliyor belki nst ister cuma günü kontrolde canım, sizin iyi olmaniza sevindim bu haftadan itibaren doğsa bile küvöz durumuna ne diyor peki canim kilosunu söyledi mi 😘
Şükür iyiyiz kuzum sancı da doktor yalancı sancı dedi sancı çünkü sabah 1 saat ara ile girmişti aklımı aldi resmen 5 dkk ya düşene kadar sıkıntı yok korkma kanama veya su gelirse direk gel dedi onun haricinde 2 hafta sonraya yeniden kontrol var ❤️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Banada arada yalancı sancı geliyor belki nst ister cuma günü kontrolde canım, sizin iyi olmaniza sevindim bu haftadan itibaren doğsa bile küvöz durumuna ne diyor peki canim kilosunu söyledi mi 😘
Kilosunu söyledi 2300 kuzum doğum hakkında henüz bilgi vermesi kilosu nasıl sence doktor iyi haftası filan dedi

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Kilosunu söyledi 2300 kuzum doğum hakkında henüz bilgi vermesi kilosu nasıl sence doktor iyi haftası filan dedi
Maşallah canım bir iki hafta önde sanırım yine kilosu iyi hayırlısıyla beklesin bebiş beraber doğarlar 😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rica ederim canım bende olmadı hiç ama halamda olmuştu sürekli ordan biliyorum
Evet herkeste farklı oluyp demekki şimdi olunca sütün çok olurmu acaba inşallah oluyodur🤭

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Maşallah canım bir iki hafta önde sanırım yine kilosu iyi hayırlısıyla beklesin bebiş beraber doğarlar 😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet herkeste farklı oluyp demekki şimdi olunca sütün çok olurmu acaba inşallah oluyodur🤭
Evet kzuum şükür haftasına yaklaşıyor 1 hafta önde bu sefer Allah'ım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin minikleri 🤲🏻

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Doğum öncesi süt gelmesi sütün çok olacağı anlamına gelirmi acaba 🤭
İnşallah çok olur canım valla benim ki hiç yoktu elimle sıkıyordum anca geliyordu öyle az gelince kızımda emmedi zaten 2 aylık iken bıraktı emmeyi ne yaptıysam içmedi bidaha 9 aydır devam sütü veriyorum anne sütü herşeyden önemli inşallah sütün çok olur canım

Tüm sayfalar yüklendi.