Sorum var Görümce gormiyim ömrumcé

• Konbuyu başlatan Zumre
  • Toplam 79 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zumre tarafından oluşturulan Görümce gormiyim ömrumcé başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,152 kez görüntülenmiş, 79 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Görümce gormiyim ömrumcé
Konbuyu başlatan Zumre
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Valla kuzum senin eşini bilmem de benim ki artık gideyim diye can atıyor 😂😂 adam bıktım artık evde tek olmak dedi mesela geçen her yerde anımız var deyip duruyor adam kaç ay doğur doğur dşye tutturdu almak iiin şu 2 aydır da 3 kez görmeye geldi şimdi de ağustosta ne olursa olsun gelevem dedi tedavi lazımsa burds olur oğlumuz diye
şoyle soylim gulum 1 hafta kalirsin o ayri ama ayşecim yanlis bilmiyosam 3 aydir ayri bence ne kadar ayri kalirsa araya o kadar sogukluk girer diye düşunuyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum bence ayrı kaldıkça daha çok değerimizi anlıyorlar valla şahsen ben öyle düşünüyorum
Katılıyorum canım şükür eşime her konuda çok güveniyorum yanlış bir şey yapmaz zaten yaparsa benim artık onunla olmayacağımı bilir. En ufak şeyi bile affetmem diye tehtit etmiştim hatta buraya gelirken ona beddua bile etmiştim 😂😂bir şey yaparsan vs diye sırf bhbu dedim diye bile 2 3 gün baya dargın kalmıştı bana

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Valla kuzum senin eşini bilmem de benim ki artık gideyim diye can atıyor 😂😂 adam bıktım artık evde tek olmak dedi mesela geçen her yerde anımız var deyip duruyor adam kaç ay doğur doğur dşye tutturdu almak iiin şu 2 aydır da 3 kez görmeye geldi şimdi de ağustosta ne olursa olsun gelevem dedi tedavi lazımsa burds olur oğlumuz diye

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Katılıyorum canım şükür eşime her konuda çok güveniyorum yanlış bir şey yapmaz zaten yaparsa benim artık onunla olmayacağımı bilir. En ufak şeyi bile affetmem diye tehtit etmiştim hatta buraya gelirken ona beddua bile etmiştim 😂😂bir şey yaparsan vs diye sırf bhbu dedim diye bile 2 3 gün baya dargın kalmıştı bana
Kuzum sende adamı öldürmüş öldürmüş diriltmissin 😁😁
Rabbim kimsenin yuvasını bozmasın inşallah bizimkileri de inşallah

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Valla kuzum senin eşini bilmem de benim ki artık gideyim diye can atıyor 😂😂 adam bıktım artık evde tek olmak dedi mesela geçen her yerde anımız var deyip duruyor adam kaç ay doğur doğur dşye tutturdu almak iiin şu 2 aydır da 3 kez görmeye geldi şimdi de ağustosta ne olursa olsun gelevem dedi tedavi lazımsa
canm benim eşim de arar di neden gelmiyosun gel artik özledim derdi eve gidince ilk 1 hafta sanki yeni evliyim gibi muamele ederdi ama şimdi keşke gidip o kadar kalmasaydim diyorum canm ben tecrubeme dayanaraktan söyluyorum ama dedigim gibi bu benim fikrim sadece ama zaman gosterir herşeyi inşallah cok iyi mutlu olursun

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
canm benim eşim de arar di neden gelmiyosun gel artik özledim derdi eve gidince ilk 1 hafta sanki yeni evliyim gibi muamele ederdi ama şimdi keşke gidip o kadar kalmasaydim diyorum canm ben tecrubeme dayanaraktan söyluyorum ama dedigim gibi bu benim fikrim sadece ama zaman gosterir herşeyi inşallah cok iyi mutlu olursun
Allah razı olsun balım düşüncesi paylaştığın için de teşekkür ederim 😘. Amin kuzum amin cümlemizin ev huzuru aile huzuru hiç bozulmasın inşallah 🤲🏻

Tüm sayfalar yüklendi.