Sorum var Görümce gormiyim ömrumcé

• Konbuyu başlatan Zumre
  • Toplam 79 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zumre tarafından oluşturulan Görümce gormiyim ömrumcé başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,152 kez görüntülenmiş, 79 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Görümce gormiyim ömrumcé
Konbuyu başlatan Zumre
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋
Görümcem normalde beni arayip sormaz ona birsy yapmadigim halde ama hamile kaldığım günden beri sırf cinsiyet merak ediyor diye arıyor biliyorum büyük eltim arttırıyor ondan çok korkuyorlar cinsiyeti söyledim erkek diye kiz yada erkek fark etmez ama büyük eltim siyah yılan çok pis bi insan arattriyor benim 4 sene çocuğum olmadi diyer eltimler hamile kaldigi zamanlar bana söylemiyorlar di nazar edicem diye şimdide ben de cinsiyeti söylemek istemiyordum sonunda soyledim ağlıyorum şuan sinirden normalde hastaliktan geberirim aramazlar lar cinsiyet arıyorlar doktora gittiğimi duydukları gibi ariyorlar sinirlerim bozuk bana dua edin kizlar
Cnm benim bende öyle herşeyi kafama takardim artık umursamayacağım sende boşver ne yaparlarsa kendilerine yaparlar sen keyfine bak eşinle çocuğuna odaklan gerisi dış kapının dış mandalı olsun😊sana tavsiyem bende herşeyi kafaya taka taka deli oldum artık yok kendime bakicam

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
ne bilim bence bu benim fikrim sadece erkekleri tek birakinca rahata alişiyolar araya sogukluk oluyo ben babamlara önceden 20 gunlugune giderdim o kadar bile araya sogukluk girmeye yetiyodu ama bu sadece benim fikrim dedigim gibi
Kuzum bence ayrı kaldıkça daha çok değerimizi anlıyorlar valla şahsen ben öyle düşünüyorum

Tüm sayfalar yüklendi.