Sorum var Görümce gormiyim ömrumcé

• Konbuyu başlatan Zumre
  • Toplam 79 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zumre tarafından oluşturulan Görümce gormiyim ömrumcé başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,152 kez görüntülenmiş, 79 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Görümce gormiyim ömrumcé
Konbuyu başlatan Zumre
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Şöyle insanlardan nefret ediyorum ya senin görüöcede kendii bir halt sanıyormuş Allah'tan eşin arkanda da ağzının payını vermiş

Yaaa ben kendimden görümceyim ama gelinimize hiç bir kötülüyüm geçmedi bu zamana kadar hep iyilik yapmaya çalışıyorum hep onun yanındayım her zaman isderimki abimle mutlu Mesut olsunlar kavga etdikləri zamana her zaman aralarını yapmaya çalırım ne isdediyse bende yapmaya calışırım alırm benimle her şeyini paylaşır benden bir yaş kücük onunla kardeş gibiy vallahi anlamıyorum ya kötülük yapanda kısanclık edende eline ne geciyor ya o yapdıklarını biran kendilerine yapıldığını düşünseler nasıl olurlar hoşalrına gider mi 😏🤦

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Yaaa ben kendimden görümceyim ama gelinimize hiç bir kötülüyüm geçmedi bu zamana kadar hep iyilik yapmaya çalışıyorum hep onun yanındayım her zaman isderimki abimle mutlu Mesut olsunlar kavga etdikləri zamana her zaman aralarını yapmaya çalırım ne isdediyse bende yapmaya calışırım alırm benimle her şeyini paylaşır benden bir yaş kücük onunla kardeş gibiy vallahi anlamıyorum ya kötülük yapanda kısanclık edende eline ne geciyor ya o yapdıklarını biran kendilerine yapıldığını düşünseler nasıl olurlar hoşalrına gider mi 😏🤦
Gitmez daha beterinş yaparlar bu sefer emin ol bazı insanlara göre sorun hep karşı tararfta kendilerinde hiç sorun aramıyorlar

İdris bebek

Kayıtlı Üye
rank
Görümcem normalde beni arayip sormaz ona birsy yapmadigim halde ama hamile kaldığım günden beri sırf cinsiyet merak ediyor diye arıyor biliyorum büyük eltim arttırıyor ondan çok korkuyorlar cinsiyeti söyledim erkek diye kiz yada erkek fark etmez ama büyük eltim siyah yılan çok pis bi insan arattriyor benim 4 sene çocuğum olmadi diyer eltimler hamile kaldigi zamanlar bana söylemiyorlar di nazar edicem diye şimdide ben de cinsiyeti söylemek istemiyordum sonunda soyledim ağlıyorum şuan sinirden normalde hastaliktan geberirim aramazlar lar cinsiyet arıyorlar doktora gittiğimi duydukları gibi ariyorlar sinirlerim bozuk bana dua edin kizlar
Kimle gittin canım?götermiyor deseydin keşke.o yüzden soruyorum kimle gittin diye yani.Allah narzarlardan korusun hem seni hem de bebeğini.Allahın olduğu yerde kul ne ki.içini ferah tut sen üzülme.söylemişsin bikere aklına kötü bişeyleri hiç getirme.

Tüm sayfalar yüklendi.