Sorum var Görümce gormiyim ömrumcé

• Konbuyu başlatan Zumre
  • Toplam 79 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zumre tarafından oluşturulan Görümce gormiyim ömrumcé başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,152 kez görüntülenmiş, 79 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Görümce gormiyim ömrumcé
Konbuyu başlatan Zumre
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Umayyy

Kayıtlı Üye
rank
Görümcem normalde beni arayip sormaz ona birsy yapmadigim halde ama hamile kaldığım günden beri sırf cinsiyet merak ediyor diye arıyor biliyorum büyük eltim arttırıyor ondan çok korkuyorlar cinsiyeti söyledim erkek diye kiz yada erkek fark etmez ama büyük eltim siyah yılan çok pis bi insan arattriyor benim 4 sene çocuğum olmadi diyer eltimler hamile kaldigi zamanlar bana söylemiyorlar di nazar edicem diye şimdide ben de cinsiyeti söylemek istemiyordum sonunda soyledim ağlıyorum şuan sinirden normalde hastaliktan geberirim aramazlar lar cinsiyet arıyorlar doktora gittiğimi duydukları gibi ariyorlar sinirlerim bozuk bana dua edin kizlar
görümce terörü benimkide bütün kuzenlerini arayıp aşırı kilo aldı karnı koskocaman oldu diyo ama 7.ayımdayım daha onun hamile kaldığı kiloda değilim sırf moral bozmak için uğraşıyorlar sıkma canını

Z

Zumre

Guest
keşke bebek kendini göstermedi deseydin gulumn
Kaç zamandır oylr diyordum canim ama arkamdan konuşmuşlar biliyor söylemiyorlar diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kimle gittin canım?götermiyor deseydin keşke.o yüzden soruyorum kimle gittin diye yani.Allah narzarlardan korusun hem seni hem de bebeğini.Allahın olduğu yerde kul ne ki.içini ferah tut sen üzülme.söylemişsin bikere aklına kötü bişeyleri hiç getirme.
Surekli kötü seyler getiriyodum simdi olumlu düşünüyorum canim

Kimle gittin canım?götermiyor deseydin keşke.o yüzden soruyorum kimle gittin diye yani.Allah narzarlardan korusun hem seni hem de bebeğini.Allahın olduğu yerde kul ne ki.içini ferah tut sen üzülme.söylemişsin bikere aklına kötü bişeyleri hiç getirme.

Son düzenleme:

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Görümcem normalde beni arayip sormaz ona birsy yapmadigim halde ama hamile kaldığım günden beri sırf cinsiyet merak ediyor diye arıyor biliyorum büyük eltim arttırıyor ondan çok korkuyorlar cinsiyeti söyledim erkek diye kiz yada erkek fark etmez ama büyük eltim siyah yılan çok pis bi insan arattriyor benim 4 sene çocuğum olmadi diyer eltimler hamile kaldigi zamanlar bana söylemiyorlar di nazar edicem diye şimdide ben de cinsiyeti söylemek istemiyordum sonunda soyledim ağlıyorum şuan sinirden normalde hastaliktan geberirim aramazlar lar cinsiyet arıyorlar doktora gittiğimi duydukları gibi ariyorlar sinirlerim bozuk bana dua edin kizlar
Ah ahh bende çok çektim canm iki kimyasal gebelik geçirdim güldü çocuklarını paylaştı bebeğim bebeğim diye hamile kaldım dogumuna yakın hamile kaldı ya çocuk ya boşamak dedi kocasına bide çocukları var😂😂 aserdigim bulantimdan ne yasadiysam aynılarını yapıyor vallaha öyle doluyum ki Allaha havale ettim mevlüt yaptım çocuğuma diye ağzına geleni saydi kustu bide bir sürü şey paylaşıyor şizofren salak rabbim ikimizede sabır versin

Tüm sayfalar yüklendi.