Görümce sorunu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebrutrkglu tarafından oluşturulan Görümce sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,287 kez görüntülenmiş, 79 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Görümce sorunu
Konbuyu başlatan Ebrutrkglu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aynurka

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Keşke takmamayi becerebilsem o kadar zoruma gittiki beni dinlememesi o soyledigi laflar kabullenemiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hayırlısı olsun hepimiz için ben umudu kestim ama dün artik

Senin dediğin gibi olsaydı emin ol bende öyle davranirdim ben kötü bı insan değilim tersine akrabalarindan kime sorsan benim hakkımda tek kötü bı laf soylemezler eşim göreve gitti 8 ay suiyeye ben gorumcemle kalmak zorunda kaldım o 8 ay bana işkence oldu bana yapmadığını bırakmadı kendi akrabaları olan kızın yanında bile bana saydı sovdu hiç birşey demememe rağmen sırf o evde yokken o kızı eve oturmaya çağırdım diye kızı aradı nasıl ben yokken benden izin almadan seni çağırır diye beni kaç kere rezil etti şimdi üstüne bide beni yok saymasini kabullenemiyorum

Aminn bir gecede tükendim resmen yüzüne bile bakmak istemiyorum esimin
Kuzum benim ya😔 üzme kendini allahından bulsun pislik belli ki kocanda senin arkanda değil o daha zor ama hamilesin sakin olmaya çalış bence hiç tepki verme artık görümceyle de görüşme eşinle de küs o gelir illaki yanına barışmaya baba evine gidince de bi halt olmaz onlarda bunu istiyor zaten evinde otur salla gitsin Allahından bulsun o pislik görümce 😒

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Bu bence bahane. Yani bu adam mükemmeldi de bi anda mı böyle oldu şimdi?
Canım bu kadın içinde erkek içinde geçerli tabikide birden olmaz canım cicim giderken ufak bir kavga bile içindeki ayıyı çıkarıyorlar karşıdaki kişide bu halini yeni gördüğü için nasıl düzeltirim yerine karşılık verip kavgayı büyütüyorlar ama zaman geçtikçe sen ona o sana alışıyor iyi kötü davranışlarının karşısında nasıl tepki vericeğini öğreniyorsun her şeyde olduğu GIBI bununda ilacı zaman baya uzun oldu ama kusura bakmayın

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Onların istediği de yuvanızı bozmak zaten neden aile evine gidip istediklerini onlara veriyorsun. Eşinle oturup sakince konuşman gerek sinirle hareket etme lütfen olan sana ve bebeğine olur hickimsenin umrunda olmaz. Aksine sen gittiğin zaman eşini daha çok doldururlar geri dönüşü olmayabilir

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Mrb görümcem yüzünden eşimle aşırı kavga ettik yanımıza gelmek istiyordu güya bana yardıma bende dedim gel 10 15 gün kalırsın ramazanda bidaha gelirsin abin oruç tutacak bana yardım edersin diye buna alınmış abisini aradi bana böyle böyle dedi orası abimin evi istersem bir yıl kalırım fln dedi bende iyice sinirlendim burası abinin olduğu kadar benimde evim beni hiçe sayıyor gelmesini istemiyorum dedim araya aileler girdi kayinbabama demiş oda sayısı eşimi aradı bı ton laf saymış artık nasıl doldurduysa gorumcem adami ben aradım kayinbabami beni dinlemedi bilee şimdi eşim diyor ailenden kimse beni aramasın bu eve adım atamazlar bende gitmiyecem ama sen benle gelmek zorundasın benle evliysen dedi bende sende benle evliysen sende gelmek zorundasin dedim bacimi istemedin değilim dedi sizce napayım 9 haftalık zor bı hamilelik geciriyorum bunuda biliyorlar toplayip eşyalarımı ailemin evinemi dönsem kıskançlığından napacagini şaşırdı yılan çok mutsuzum bu laflardan sonra evlendigimede pişmanım artık 😔😔😔
Sen takma kafana canm boş ver görümce kör kepçe diye boşuna dememişler hep ortalığı karıştırırlar sanki kendisi evlenmicek gibi davranıyorlar

Nurtk

Kayıtlı Üye
rank
Mrb görümcem yüzünden eşimle aşırı kavga ettik yanımıza gelmek istiyordu güya bana yardıma bende dedim gel 10 15 gün kalırsın ramazanda bidaha gelirsin abin oruç tutacak bana yardım edersin diye buna alınmış abisini aradi bana böyle böyle dedi orası abimin evi istersem bir yıl kalırım fln dedi bende iyice sinirlendim burası abinin olduğu kadar benimde evim beni hiçe sayıyor gelmesini istemiyorum dedim araya aileler girdi kayinbabama demiş oda sayısı eşimi aradı bı ton laf saymış artık nasıl doldurduysa gorumcem adami ben aradım kayinbabami beni dinlemedi bilee şimdi eşim diyor ailenden kimse beni aramasın bu eve adım atamazlar bende gitmiyecem ama sen benle gelmek zorundasın benle evliysen dedi bende sende benle evliysen sende gelmek zorundasin dedim bacimi istemedin değilim dedi sizce napayım 9 haftalık zor bı hamilelik geciriyorum bunuda biliyorlar toplayip eşyalarımı ailemin evinemi dönsem kıskançlığından napacagini şaşırdı yılan çok mutsuzum bu laflardan sonra evlendigimede pişmanım artık 😔😔😔
Hiçte altta kalma bende de var öyle birşey ama ben inatla kocamla iyi oluyorum oda kudursun diye ezdirme kendini orası senin evin neden bırakcan ki istediğini almasına izin verme

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Sen takma kafana canm boş ver görümce kör kepçe diye boşuna dememişler hep ortalığı karıştırırlar sanki kendisi evlenmicek gibi davranıyorlar
Görümce değil gÖrümcek 😂😂 valla hayatıma fazla dahil etmediğim için uzaktan uzağa seviyeli iletişim kuruyoruz çok şükür 🤗🤗

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Kız hemen pişman olma canım. Olur öyle durumlar evliliklerde. Ama görümce de yok benim abimin istediğm kadar kalırım falan yok öle dava. Tabiki gelicek ama kimseyi rahatsız edecek sürede kalmayacak bu iki aile içind gecerlidir. Bunu güzelce anlatabilirdin eşine cok sinirlenmiştir tabi su an. Siz yeni evlisiniz galiba olur ilk zamanlar böle aile tutmaları erkeklerin iki coxuktan sonra coğu değişiyorr hatta onlar şikayet ediyor ailelerinden. Sabır etcen eşine güzelce anlat konus. Öyle her tartıstıgınızda da babamın evi die tutturma gülüm burda niceler var şiddet görüyor eziyet ediliyor da babasının evini son planda tutuyor. Ufak bi kavga bu bekle sinirler yatışsın eşinin sonra konus güzel güzel ne bilim yanaş falan aryık neyden anlıyorsa kocan oradan gir. Misal benmki öle yatak matak anlamaz ben merhametten girerim 😄😄😄

Semraa

Kayıtlı Üye
rank
Bizdr de tam tersi oldu esim gorumceyle anlasmiyor gelmesin dedi hic aramadi sormadi kiz buraya kursa okumaya gelmis 15 gun tatildi kiza oyle yapti kiz gelmedi ama ben iyi niyetli oldugum halde basima patladi bende rest cektim engelde attim konusmuyoz

Anne Adayı

Kayıtlı Üye
rank
Hadsiz işte sanki senin ewin deil de söz hakkın yokmuş qibi.. afedersin ama kocanın da aqzına tükür ay okuyunca ben sinir oldum

Tüm sayfalar yüklendi.