Görümce sorunu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebrutrkglu tarafından oluşturulan Görümce sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,300 kez görüntülenmiş, 79 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Görümce sorunu
Konbuyu başlatan Ebrutrkglu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aynurka

Biranne

Kayıtlı Üye
rank
Mrb görümcem yüzünden eşimle aşırı kavga ettik yanımıza gelmek istiyordu güya bana yardıma bende dedim gel 10 15 gün kalırsın ramazanda bidaha gelirsin abin oruç tutacak bana yardım edersin diye buna alınmış abisini aradi bana böyle böyle dedi orası abimin evi istersem bir yıl kalırım fln dedi bende iyice sinirlendim burası abinin olduğu kadar benimde evim beni hiçe sayıyor gelmesini istemiyorum dedim araya aileler girdi kayinbabama demiş oda sayısı eşimi aradı bı ton laf saymış artık nasıl doldurduysa gorumcem adami ben aradım kayinbabami beni dinlemedi bilee şimdi eşim diyor ailenden kimse beni aramasın bu eve adım atamazlar bende gitmiyecem ama sen benle gelmek zorundasın benle evliysen dedi bende sende benle evliysen sende gelmek zorundasin dedim bacimi istemedin değilim dedi sizce napayım 9 haftalık zor bı hamilelik geciriyorum bunuda biliyorlar toplayip eşyalarımı ailemin evinemi dönsem kıskançlığından napacagini şaşırdı yılan çok mutsuzum bu laflardan sonra evlendigimede pişmanım artık 😔😔😔
Zor bi hamileliğin varmış üzme kendini kuzum bebeğine yazık daha 9 haftalık benim görümcem değil ama kaynanaöda var bu yatıya gitme olayı Allah yardım etsin sana kuzum yardıma gelecez diyolar bir yere oturup hizmet bekliyorlar zor vlla

GüLüCüK

Kayıtlı Üye
rank
Bence konu başlığı görümce sorunu değil eş sorunu olmalıydı. Eşiniz düzgün olsaydı görümce sorun çıkartamazdı çünkü. Böyle adamlarla evlenip üstüne çocuk yapıyorsunuz, daha çoook böyle konu açarsınız.
Kavun mu ki koklayıp anlayasın? Bişeyler yaşanılarak öğrenilir canım. Senin hayatında hiçbir aksilik yok galiba

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Uzülme takma kafana kuzum.bu insanların birinin evine gidip kalma isteklerini hiç anlamıyorum ya otur evinde ben valla annemlere bile gidince diken üstünde gibiyim evime bı gelsem diyorum bide hamile hamile canını sıkıp strese sokuyorlar seni Allah yardımcın olsun kuzum 🙏😔
Al bendende okadar ben babamlara gitsem bile 2 gün sonra eşimi arıyorum gel beni al diyorum yok çocuklar şimariyo çocuklar akıllı değil falan bahanelerle bu millette ne kadar meraklı gidip başka yerde kalmaya.... valla bazen şukredecam küçük evim olduğu için kalmak isteyenlere direk diyorum bana yetmiyo seni nerde yatırım🤣

Sybm

Guest
rank
Al bendende okadar ben babamlara gitsem bile 2 gün sonra eşimi arıyorum gel beni al diyorum yok çocuklar şimariyo çocuklar akıllı değil falan bahanelerle bu millette ne kadar meraklı gidip başka yerde kalmaya.... valla bazen şukredecam küçük evim olduğu için kalmak isteyenlere direk diyorum bana yetmiyo seni nerde yatırım🤣
Bende küsüp gidecektim dedim Sibel otur yerine hiç biyere gitme

Benimde ablam geliyor sürekli kalmaya 😏3 tane de çocuğu var çocuklara dur demiyor için için deliriyorum annemlere gidince bile 2 ay kalıyor ya nasıl rahat ediyor ne bileyim canım ben falan ilk bebeğim. Daha 3 aylık biyere gidesim hiç gelmiyor valla evden çıkmıyorum zaten benim çocuk biyere gidince 2 saat sonra deliriyor çok yadirgiyor evi😄

Sybm

Guest
rank
Benimde ablam geliyor sürekli kalmaya 😏3 tane de çocuğu var çocuklara dur demiyor için için deliriyorum annemlere gidince bile 2 ay kalıyor ya nasıl rahat ediyor ne bileyim canım ben falan ilk bebeğim. Daha 3 aylık biyere gidesim hiç gelmiyor valla evden çıkmıyorum zaten benim çocuk biyere gidince 2 saat sonra deliriyor çok yadirgiyor evi😄
Temmuz agustosda urfaya gidecem valla 1hafta kalacam sadece oda 4 yıldır memleketimi görmedim şimdiden dedim 1 hafta kalacam ona göre 😂😂😂

Temmuz agustosda urfaya gidecem valla 1hafta kalacam sadece oda 4 yıldır memleketimi görmedim şimdiden dedim 1 hafta kalacam ona göre 😂😂😂
Canım uzaksın sen ama memleketine okadar yol çekeceksin seninki gayet normal 😊 benim annemler bana 45 dk köyde oturuyorlar valla sabah gidip akşam geri dönüyorum .annemler geliyor bana onlar gelince kalalım kalalım diyorum onları alikoyuyorum😅

ErrBaa🧑🧒

Kayıtlı Üye
rank
Mrb görümcem yüzünden eşimle aşırı kavga ettik yanımıza gelmek istiyordu güya bana yardıma bende dedim gel 10 15 gün kalırsın ramazanda bidaha gelirsin abin oruç tutacak bana yardım edersin diye buna alınmış abisini aradi bana böyle böyle dedi orası abimin evi istersem bir yıl kalırım fln dedi bende iyice sinirlendim burası abinin olduğu kadar benimde evim beni hiçe sayıyor gelmesini istemiyorum dedim araya aileler girdi kayinbabama demiş oda sayısı eşimi aradı bı ton laf saymış artık nasıl doldurduysa gorumcem adami ben aradım kayinbabami beni dinlemedi bilee şimdi eşim diyor ailenden kimse beni aramasın bu eve adım atamazlar bende gitmiyecem ama sen benle gelmek zorundasın benle evliysen dedi bende sende benle evliysen sende gelmek zorundasin dedim bacimi istemedin değilim dedi sizce napayım 9 haftalık zor bı hamilelik geciriyorum bunuda biliyorlar toplayip eşyalarımı ailemin evinemi dönsem kıskançlığından napacagini şaşırdı yılan çok mutsuzum bu laflardan sonra evlendigimede pişmanım artık 😔😔😔
Boşver cnm dış kapının mandalları için huzurunu bozma . Görme duyma takma.umursamazlık insanları mahfeder.eşinide şimdi bi güzel doldurmuşlardır ne söylesen kifayetsiz kalır o yüzden biraz sessiz sakin takıl.lafı konuyu açma bile o nasıl olsa uzatacak hallaç pamuğu gibi.orası senin evin sakın babanın evine misafirliğe dah gitme bu aralar bırak kocan anasına gitsin kalsın bak gör birbirlerine tahammül bile edemmezler ama sen sakın evinden gidipte onlara istediklerini verme.

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ayni gorumcek bendede var kökünden hallettim konusmuyom evime sokmuyom çocuklarıma yaklastormiyorum esimde konuşursa evde konuşmuyor dışarda gorusuyolar

Sybm

Guest
rank
Canım uzaksın sen ama memleketine okadar yol çekeceksin seninki gayet normal 😊 benim annemler bana 45 dk köyde oturuyorlar valla sabah gidip akşam geri dönüyorum .annemler geliyor bana onlar gelince kalalım kalalım diyorum onları alikoyuyorum😅
😂😂😂 Valla aynen geçen geldi bebek dogunca çalışmasaydı 2 ay bırakacaktı ysnımda

Tüm sayfalar yüklendi.