Görümce sorunu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebrutrkglu tarafından oluşturulan Görümce sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,332 kez görüntülenmiş, 79 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Görümce sorunu
Konbuyu başlatan Ebrutrkglu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aynurka

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Mrb görümcem yüzünden eşimle aşırı kavga ettik yanımıza gelmek istiyordu güya bana yardıma bende dedim gel 10 15 gün kalırsın ramazanda bidaha gelirsin abin oruç tutacak bana yardım edersin diye buna alınmış abisini aradi bana böyle böyle dedi orası abimin evi istersem bir yıl kalırım fln dedi bende iyice sinirlendim burası abinin olduğu kadar benimde evim beni hiçe sayıyor gelmesini istemiyorum dedim araya aileler girdi kayinbabama demiş oda sayısı eşimi aradı bı ton laf saymış artık nasıl doldurduysa gorumcem adami ben aradım kayinbabami beni dinlemedi bilee şimdi eşim diyor ailenden kimse beni aramasın bu eve adım atamazlar bende gitmiyecem ama sen benle gelmek zorundasın benle evliysen dedi bende sende benle evliysen sende gelmek zorundasin dedim bacimi istemedin değilim dedi sizce napayım 9 haftalık zor bı hamilelik geciriyorum bunuda biliyorlar toplayip eşyalarımı ailemin evinemi dönsem kıskançlığından napacagini şaşırdı yılan çok mutsuzum bu laflardan sonra evlendigimede pişmanım artık 😔😔😔
Bence kendi kabuğuna çekil bir süre hiçbiriyle görüşme eşinlede zamana bırak evinden de gitme ailenle görüşmeyeceksin dedi diye görüşmeyeceğin anlamına gelmiyor sinirle söylenmiş sözler olabilir birbirinize karşı esin zamanla senin kıymetini daha çok anlayacaktır konuyu açma tartışmaya konuşmaya çalışma kapını hepsine kapat bir süre bu da bir fırsat olmuş evine gelip gidemez görümncende iyi tarafından bak bosvér kafana takma düşünme bile

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Esinle daha düzgün bir dille konus anlat durumu bence güzelim tut akşam kanına gir kocam böyle böyle de bende de aynı sorun var evlerimiz yakın devamlı bana geliyor ben bıktım artık geldiğine bişey yok bir su bardağı bile kaldırmıyor ben hamileyim ben önlerinde hizmet ediyorum
Ben altlı üstlü oturuyorum kaynanamlara dün kaynanam eltilerimi gorumcelerimi kayinlarimi hepsini yemeğe çağırdı hepsi misafir gibi yediler içtiler kalktılar okadar bulaşık tek başına yıkadım eltimin kızından bir bardak çay istedim çocuğu emzirirken icim dedim ayy yenge getiremem ben hiç sanki senin hismetcinmiyim dedi benimde çok zoruma gitti bir allahin kulu deseydiki sabahtir kadinn evi temižliyo yemek yapiyo okula gidiyo çocuk bakiyo bı bu kadına el atalım yok son bı tencere kalmış eltim gelmiş ayy bukadar bulaşık sana kaldı hakkını helal et ben çayımı içip sana yardıma gelecektim yeminle ne diyecegimi şaşırdım bunlar sürekli olarak böyle yapiyolar eşime anlattım dedim acaba ne zaman ben bu eve misafir olarak gelecem eşim Allah büyüktür bii ev alalım taşınınca dedi işallah taşinim kurtulim böyle insanlardan

GüLüCüK

Kayıtlı Üye
rank
Ben altlı üstlü oturuyorum kaynanamlara dün kaynanam eltilerimi gorumcelerimi kayinlarimi hepsini yemeğe çağırdı hepsi misafir gibi yediler içtiler kalktılar okadar bulaşık tek başına yıkadım eltimin kızından bir bardak çay istedim çocuğu emzirirken icim dedim ayy yenge getiremem ben hiç sanki senin hismetcinmiyim dedi benimde çok zoruma gitti bir allahin kulu deseydiki sabahtir kadinn evi temižliyo yemek yapiyo okula gidiyo çocuk bakiyo bı bu kadına el atalım yok son bı tencere kalmış eltim gelmiş ayy bukadar bulaşık sana kaldı hakkını helal et ben çayımı içip sana yardıma gelecektim yeminle ne diyecegimi şaşırdım bunlar sürekli olarak böyle yapiyolar eşime anlattım dedim acaba ne zaman ben bu eve misafir olarak gelecem eşim Allah büyüktür bii ev alalım taşınınca dedi işallah taşinim kurtulim böyle insanlardan
Canım geçenlerde eşim 2 katlı ev alalım annemlerle altlı üstlü oturalım diyen sen değil miydin? Öyle bişey olursa yine misafir olarak gidemezsin. Allah yardımcın olsun bu arada.

Kaya66

Kayıtlı Üye
rank
Bizimde bir gelinimiz var annemlerde olunca bi bardak bile vermez oturur gidene kadar böyle annem birsey demiyor aralari kötü olmasin diye ablam ve ben görümcesi olarak bir kere olsa ona birsey demedik. Gelin cadi cikti resmen kardesimden 3 yas büyük benden bile büyük. Evine iki sene icinde 3 kere gitmisimdir en son kardesim beni aradi abla buraya gelmeyin artik annemlerde bulusalim. Siz gittikten sonra tartistik evi benim temizlememi istedi yemekleri kardesim yapmisti zaten. Biz mutfakta oturduk odalara gitmedik tuvalete oglumun altini almaya gittim bunu sorun yapmis neden orda aldi diye. Simdi corona cikti gelin tamamen kafayi yedi annemlerde bulusmaya giderken test yapin öyle gelin ve test negativ oldugunu görmek istiyor. Ama biz susuyoruz kardesim mutlu olsun diye.

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Mrb görümcem yüzünden eşimle aşırı kavga ettik yanımıza gelmek istiyordu güya bana yardıma bende dedim gel 10 15 gün kalırsın ramazanda bidaha gelirsin abin oruç tutacak bana yardım edersin diye buna alınmış abisini aradi bana böyle böyle dedi orası abimin evi istersem bir yıl kalırım fln dedi bende iyice sinirlendim burası abinin olduğu kadar benimde evim beni hiçe sayıyor gelmesini istemiyorum dedim araya aileler girdi kayinbabama demiş oda sayısı eşimi aradı bı ton laf saymış artık nasıl doldurduysa gorumcem adami ben aradım kayinbabami beni dinlemedi bilee şimdi eşim diyor ailenden kimse beni aramasın bu eve adım atamazlar bende gitmiyecem ama sen benle gelmek zorundasın benle evliysen dedi bende sende benle evliysen sende gelmek zorundasin dedim bacimi istemedin değilim dedi sizce napayım 9 haftalık zor bı hamilelik geciriyorum bunuda biliyorlar toplayip eşyalarımı ailemin evinemi dönsem kıskançlığından napacagini şaşırdı yılan çok mutsuzum bu laflardan sonra evlendigimede pişmanım artık 😔😔😔
Aaay bu gorumcelerin Allah ...... Versin ya bende o kadar doluyumki gorumcelerime hepsinden nefret ediyorum

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Sende ablam gibi benim ablam da bekar diyorki kimsesi olmasın o kadar gözü korkmuş
Ben babamın yetiştirme yurdundan çıkmış olmasını isterdim çünkü babam taraftan kimseyi sevmem genel olarak ailecek sevmeyiz 😁😁 hele yalanları hiç görmeseydim keşke hayatım boyunca. Babaannem vefat etti ama kazıkları hala bizim hayatımızda devam ediyor 😂 yani keşke babam kimsesiz olaydı biz ona ilaç olaydik 😅😅

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Ayni gorumcek bendede var kökünden hallettim konusmuyom evime sokmuyom çocuklarıma yaklastormiyorum esimde konuşursa evde konuşmuyor dışarda gorusuyolar
Keşke bende hepsini reddetsem ah ahh eşim şehir dışına gitti yirmi gün yanımda kaldı kalmaz olaydı elini bir şeye sürmedi misafir gibi uzanıp elinden telefonu düşmedi bulaşık Makinesi bozuldu kaç gün elimle yıkadım bana bir tabak bile kaldırmadı pislik bide bu görümcem sürekli eşimin kartından birşeyler istiyo ben bile eşimden çekiniyorum biseyker istemeye ihtiyacım olmasına rağmen ama o demiyorum ikinci bebeği yolda birikim yapsın onun yüzünden eşim kaç gün parasız dolaştı sonra kaynanam çeyreğini bozup verdi benden çok görümcem eşimin parasını yiyor annemgil hep bana sen hiç hakkından gelmiyorsun diyor haklida ama kıyamıyorum eşime kendi biriktirdiğim bozuk paralarla kendi ihtiyaçlarımi almaya çalışıyorum

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcın olsun o misafir gibi gelenlerede allah vicdan merhamet versin o kadar insanın hizmeti bi insana yıkılır mi sende kendini bozmasaydın keşke herkes ne yapıyorsa sende onu yapsaydin mecbur yapacaklardı az yesinler annelerinin evine hizmetçi tutsunlar hepiniz aynı konumdasiniz sen niye mecbursun sen yapıyorsan onlarda yapmak zorunda annenin evine misafir olarak mi gelinirmis sense bida misafir gibi git otur bebeğini bahane et yapana yapacaksın canım

Esrabeyza

Kayıtlı Üye
rank
Canım uzaksın sen ama memleketine okadar yol çekeceksin seninki gayet normal 😊 benim annemler bana 45 dk köyde oturuyorlar valla sabah gidip akşam geri dönüyorum .annemler geliyor bana onlar gelince kalalım kalalım diyorum onları alikoyuyorum😅
SeN konyadasin demi canım annemler hangi koydeler

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar