Görümce sorunu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebrutrkglu tarafından oluşturulan Görümce sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,332 kez görüntülenmiş, 79 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Görümce sorunu
Konbuyu başlatan Ebrutrkglu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aynurka

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Ben altlı üstlü oturuyorum kaynanamlara dün kaynanam eltilerimi gorumcelerimi kayinlarimi hepsini yemeğe çağırdı hepsi misafir gibi yediler içtiler kalktılar okadar bulaşık tek başına yıkadım eltimin kızından bir bardak çay istedim çocuğu emzirirken icim dedim ayy yenge getiremem ben hiç sanki senin hismetcinmiyim dedi benimde çok zoruma gitti bir allahin kulu deseydiki sabahtir kadinn evi temižliyo yemek yapiyo okula gidiyo çocuk bakiyo bı bu kadına el atalım yok son bı tencere kalmış eltim gelmiş ayy bukadar bulaşık sana kaldı hakkını helal et ben çayımı içip sana yardıma gelecektim yeminle ne diyecegimi şaşırdım bunlar sürekli olarak böyle yapiyolar eşime anlattım dedim acaba ne zaman ben bu eve misafir olarak gelecem eşim Allah büyüktür bii ev alalım taşınınca dedi işallah taşinim kurtulim böyle insanlardan
Cnm ben senede bi defa tatile giderdim onda BİLe yapardım kendi evlatları gelir oturur hastayım derdi aklını başına al yapan eden onlara da kıymetsiz kocaya da yan gelip oturanlar el üstünde tutuluyor al bebeğini kucağına durmuyo de ya evine git ya köşede otur yarın bebeğine bişey olsa kimse yaptı etti demez çocuk bakmayı bilmiyo derler

Sybm

Guest
rank
Bizimde bir gelinimiz var annemlerde olunca bi bardak bile vermez oturur gidene kadar böyle annem birsey demiyor aralari kötü olmasin diye ablam ve ben görümcesi olarak bir kere olsa ona birsey demedik. Gelin cadi cikti resmen kardesimden 3 yas büyük benden bile büyük. Evine iki sene icinde 3 kere gitmisimdir en son kardesim beni aradi abla buraya gelmeyin artik annemlerde bulusalim. Siz gittikten sonra tartistik evi benim temizlememi istedi yemekleri kardesim yapmisti zaten. Biz mutfakta oturduk odalara gitmedik tuvalete oglumun altini almaya gittim bunu sorun yapmis neden orda aldi diye. Simdi corona cikti gelin tamamen kafayi yedi annemlerde bulusmaya giderken test yapin öyle gelin ve test negativ oldugunu görmek istiyor. Ama biz susuyoruz kardesim mutlu olsun diye.
Ayyy onun evine tükürsen iyi olur

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Canım geçenlerde eşim 2 katlı ev alalım annemlerle altlı üstlü oturalım diyen sen değil miydin? Öyle bişey olursa yine misafir olarak gidemezsin. Allah yardımcın olsun bu arada.
AYy BeN O meseleyi hallettim benim bitane kaynım var bekar evlenecek eşimden büyük onunla beraber altlı üstlü oturacaz o kendi evine ben kendi evine olacak ben eşimle bu konuyla ilgili çok kavga ettim hele geçen hafta kayın pederimin beni kovdugunu da söyleyince senin baban canı sıkılınca birisine kızınca bendenmi alacak hıncını falan dedim ben istemiyorum dedim tamm dedi ama babamlar nezaman isterlerse gelirler istedikleri kadar kalırlar dedi bende tamm dedim o meselede şükür ki hal oldu kendimize bize güzel bı ev bulmak kaldı işallah Butcemize uygun güzel bı ev buluruz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

AYy BeN O meseleyi hallettim benim bitane kaynım var bekar evlenecek eşimden büyük onunla beraber altlı üstlü oturacaz o kendi evine ben kendi evine olacak ben eşimle bu konuyla ilgili çok kavga ettim hele geçen hafta kayın pederimin beni kovdugunu da söyleyince senin baban canı sıkılınca birisine kızınca bendenmi alacak hıncını falan dedim ben istemiyorum dedim tamm dedi ama babamlar nezaman isterlerse gelirler istedikleri kadar kalırlar dedi bende tamm dedim o meselede şükür ki hal oldu kendimize bize güzel bı ev bulmak kaldı işallah Butcemize uygun güzel bı ev buluruz
Hatta ben diğer abinlerle gitmek istemiyorum cunki eltimler çok fena küçük kardesinlede gitmek istemiyorum oda çok hayin ters ne dediğini bilmiyo bu kaynımi seviyorum biz beraber aynı evde 8 sene yedik içtik oturduk bana kötü lafını nede hareketini görmedim haa olurda karısıyla anlasamam ben kapımı kapatırım o kendine ben kendime Dedim eşime oda aynen öyle olacak zaten dedi

Hatta ben diğer abinlerle gitmek istemiyorum cunki eltimler çok fena küçük kardesinlede gitmek istemiyorum oda çok hayin ters ne dediğini bilmiyo bu kaynımi seviyorum biz beraber aynı evde 8 sene yedik içtik oturduk bana kötü lafını nede hareketini görmedim haa olurda karısıyla anlasamam ben kapımı kapatırım o kendine ben kendime Dedim eşime oda aynen öyle olacak zaten dedi şimdi dubleks bı daire bakıyoruz buyugunde ben kucigunde kaynım oturacak nasıl olursa

Hatta ben diğer abinlerle gitmek istemiyorum cunki eltimler çok fena küçük kardesinlede gitmek istemiyorum oda çok hayin ters ne dediğini bilmiyo bu kaynımi seviyorum biz beraber aynı evde 8 sene yedik içtik oturduk bana kötü lafını nede hareketini görmedim haa olurda karısıyla anlasamam ben kapımı kapatırım o kendine ben kendime Dedim eşime oda aynen öyle olacak zaten dedi şimdi dubleks bı daire bakıyoruz buyugunde ben kucigunde kaynım oturacak nasıl olursa

Cnm ben senede bi defa tatile giderdim onda BİLe yapardım kendi evlatları gelir oturur hastayım derdi aklını başına al yapan eden onlara da kıymetsiz kocaya da yan gelip oturanlar el üstünde tutuluyor al bebeğini kucağına durmuyo de ya evine git ya köşede otur yarın bebeğine bişey olsa kimse yaptı etti demez çocuk bakmayı bilmiyo derler
Yaa gülüm doğru diyon ama benim bebiş onları görünce gülmeye başliyo ağliyo diyemiyom ee niye aglasinki benide kucaktan kucağa alan olsa bende ağlamam valla 🤣

Yaa gülüm doğru diyon ama benim bebiş onları görünce gülmeye başliyo ağliyo diyemiyom ee niye aglasinki benide kucaktan kucağa alan olsa bende ağlamam valla 🤣 eve gidince başliyo ağlamaya kucağıma almıyorum diye 😬😬

Allah yardımcın olsun o misafir gibi gelenlerede allah vicdan merhamet versin o kadar insanın hizmeti bi insana yıkılır mi sende kendini bozmasaydın keşke herkes ne yapıyorsa sende onu yapsaydin mecbur yapacaklardı az yesinler annelerinin evine hizmetçi tutsunlar hepiniz aynı konumdasiniz sen niye mecbursun sen yapıyorsan onlarda yapmak zorunda annenin evine misafir olarak mi gelinirmis sense bida misafir gibi git otur bebeğini bahane et yapana yapacaksın canım
Kiz eltim dedi beraber yapalım önce çayımızı içelim sonra bende tamm
dedim kaynanam biz çay içerken mutfağı toplamaya gitti bende o hasta günahtır diye gitti yaptım ama yaparkende dedim kaynanama bırakmadın bı baedak çay içim ne vardı yani bir bardak çay icseydim ben topladım temizledim bita ne tencerede kaldı eltim diyo ayy hakkını helal et bukadar şey hepsi sana kaldı yani onlar o arada kalkıp yardım edebilirlardi işlerine gelmediği için kkalkip yanıma gelmediler bittiğini duyunca hemen ayy hepsini sen yaptın diyolar onlar ne fenalar varyaA YİLANNNNNlarrrrrrr🐍🐍

Allah yardımcın olsun o misafir gibi gelenlerede allah vicdan merhamet versin o kadar insanın hizmeti bi insana yıkılır mi sende kendini bozmasaydın keşke herkes ne yapıyorsa sende onu yapsaydin mecbur yapacaklardı az yesinler annelerinin evine hizmetçi tutsunlar hepiniz aynı konumdasiniz sen niye mecbursun sen yapıyorsan onlarda yapmak zorunda annenin evine misafir olarak mi gelinirmis sense bida misafir gibi git otur bebeğini bahane et yapana yapacaksın canım
Kiz eltim dedi beraber yapalım önce çayımızı içelim sonra bende tamm
dedim kaynanam biz çay içerken mutfağı toplamaya gitti bende o hasta günahtır diye gitti yaptım ama yaparkende dedim kaynanama bırakmadın bı baedak çay içim ne vardı yani bir bardak çay icseydim ben topladım temizledim bita ne tencerede kaldı eltim diyo ayy hakkını helal et bukadar şey hepsi sana kaldı yani onlar o arada kalkıp yardım edebilirlardi işlerine gelmediği için kkalkip yanıma gelmediler bittiğini duyunca hemen ayy hepsini sen yaptın diyolar onlar ne fenalar varyaA YİLANNNNNlarrrrrrr🐍🐍

Son düzenleme:

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Keşke bende hepsini reddetsem ah ahh eşim şehir dışına gitti yirmi gün yanımda kaldı kalmaz olaydı elini bir şeye sürmedi misafir gibi uzanıp elinden telefonu düşmedi bulaşık Makinesi bozuldu kaç gün elimle yıkadım bana bir tabak bile kaldırmadı pislik bide bu görümcem sürekli eşimin kartından birşeyler istiyo ben bile eşimden çekiniyorum biseyker istemeye ihtiyacım olmasına rağmen ama o demiyorum ikinci bebeği yolda birikim yapsın onun yüzünden eşim kaç gün parasız dolaştı sonra kaynanam çeyreğini bozup verdi benden çok görümcem eşimin parasını yiyor annemgil hep bana sen hiç hakkından gelmiyorsun diyor haklida ama kıyamıyorum eşime kendi biriktirdiğim bozuk paralarla kendi ihtiyaçlarımi almaya çalışıyorum
Sen o gorumcek diyom bak örümcek anlamında😜yiyici takımı benimkide öyle çok fena çok lafını çekme hiç susarsan tepeme cikarlar

Gorumcelere ben gorumcek diyorum karıştırıcı kıskanç ve fesatlar hepsi ayni

Son düzenleme:

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Sen o gorumcek diyom bak örümcek anlamında😜yiyici takımı benimkide öyle çok fena çok lafını çekme hiç susarsan tepeme cikarlar

Gorumcelere ben gorumcek diyorum karıştırıcı kıskanç ve fesatlar hepsi ayni
Kız bende görümceyim ama abimlere yengeme asla karışmam yengemler annemlere gidince benide ararlar hadi gel diye niye hepimizi örümcek yaptın şimdi aşk olsun.😘😘😘😘😘

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Ben babamın yetiştirme yurdundan çıkmış olmasını isterdim çünkü babam taraftan kimseyi sevmem genel olarak ailecek sevmeyiz 😁😁 hele yalanları hiç görmeseydim keşke hayatım boyunca. Babaannem vefat etti ama kazıkları hala bizim hayatımızda devam ediyor 😂 yani keşke babam kimsesiz olaydı biz ona ilaç olaydik 😅😅
Ben bazen diyorumki gelin adayım cöpsuz üzüm olsun kimi kimsesi olmasın beni annesi gibi görsün benimde kızım olmadığı için onu kendi kızım gibi görim istiyorum 🙈🤣 İyimi kötümü düşünüyorum bilmiyom ama benim düşüncem öyle

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar