Gunaydin ablalar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur25 tarafından oluşturulan Gunaydin ablalar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,517 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gunaydin ablalar
Konbuyu başlatan Nur25
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan GüLüCüK

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
8 hafta 4 gunluk ve cinsiyet ne zaman öğrenebilirm net olarak çok merak ediyorum :) bende erkek hissi var

Cansubavkirrr

Kayıtlı Üye
rank

Hamişimm

Kayıtlı Üye
rank
Ben 16. haftasında öğrenmiştim 💙 biraz daha zamanın var kuzum şu an daha çok erken 🌸 ama şunu söyleyebilirim ne hissediyorsan büyük olasılıkla öyledir. Bana çoğu kişi kız kız dedi eşim bile, ben tutturdum erkek hissediyorum diye 😂 doğru çıktı. Hislerine güven bence 😇

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
8 hafta 4 gunluk ve cinsiyet ne zaman öğrenebilirm net olarak çok merak ediyorum :) bende erkek hissi var
Genelde annenin hisleri doğru çıkıyor kuzum bende gebeliğin başından beri erkek bu bebek dedim ailede herkes yok canım en çok limon çekiyor diye kız kız dedi sonuç 16. Haftada erkek olduğunu öğrendim 😂🥰

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
En çok ne cekiyo canınınz
Hamur işleri turşu ekşi şeyler sizin?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben 16. haftasında öğrenmiştim 💙 biraz daha zamanın var kuzum şu an daha çok erken 🌸 ama şunu söyleyebilirim ne hissediyorsan büyük olasılıkla öyledir. Bana çoğu kişi kız kız dedi eşim bile, ben tutturdum erkek hissediyorum diye 😂 doğru çıktı. Hislerine güven bence 😇E

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Ben 16. haftasında öğrenmiştim 💙 biraz daha zamanın var kuzum şu an daha çok erken 🌸 ama şunu söyleyebilirim ne hissediyorsan büyük olasılıkla öyledir. Bana çoğu kişi kız kız dedi eşim bile, ben tutturdum erkek hissediyorum diye 😂 doğru çıktı. Hislerine güven bence 😇E
Ben 16. haftasında öğrenmiştim 💙 biraz daha zamanın var kuzum şu an daha çok erken 🌸 ama şunu söyleyebilirim ne hissediyorsan büyük olasılıkla öyledir. Bana çoğu kişi kız kız dedi eşim bile, ben tutturdum erkek hissediyorum diye 😂 doğru çıktı. Hislerine güven bence 😇
eşim de bende erkek istiyoruz allahin izniyle hayrlısi olsun her şeyin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tatli cnm bazende turşu karısık valla anlamadim:D
Ben yeni yeni kusma biti ama bulantı var

Tüm sayfalar yüklendi.