Günlerim geçiyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Can annesi tarafından oluşturulan Günlerim geçiyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 890 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Günlerim geçiyor
Konbuyu başlatan Can annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Merdiven in çık, yer silme pozisyonunda dur, yürüyüş yap, günde 5-6 tane hurma ye. Rabbim hayırlı bir şekilde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
40 haftalık oldum sancım yok ne yapmam lazım dün doktora gittim Perşembe gününe kadar bekle dedi başına gelen oldu mu
🙄🙄 Bir fikrim yok acaba yürüyüş mü yapsan bol bol yada çömelme hareketi hani doğuma hazırlık videoları varya onları izlesen belki işe yarar mı ama bilemedim inşallah bebiş daha fazla bekletmez seni de gelir yanına annesi 🤗🤗🥰🥰

Fadik

Kayıtlı Üye
rank
İlk hamileligim de hastanede bi hamile den şahit oldum doktor daha dogmazsa sık sık duş al eğer zor olmazsa ilişkiye girin demişti hatırladığım kadarıyla

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Merdiven in çık, yer silme pozisyonunda dur, yürüyüş yap, günde 5-6 tane hurma ye. Rabbim hayırlı bir şekilde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum
Hurma bu Medine hurması mı doğumu kolaylaştırır mı hmmm iyi yeni bir bilgi bende teşekkür ederim 😅🤗🤗 hem tatlı isteğimide bastırır
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hiç duymadım ben havucu tek aminyon sıvısı için duydum kuzum 🤔
Belkide öyle yazıyordu doğuma iyi diye hatırladım 😅 ablam bol bol ayv

Hiç duymadım ben havucu tek aminyon sıvısı için duydum kuzum 🤔
Belkide öyle yazıyordu doğuma iyi diye hatırladım 😅 ablam bol bol ayva ye bebeğin güzel olur demişti bu hurmayı sende yazmışsın demek ki baya doğuma faydalı yemek lazım 🙄😅😅

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Hurma bu Medine hurması mı doğumu kolaylaştırır mı hmmm iyi yeni bir bilgi bende teşekkür ederim 😅🤗🤗 hem tatlı isteğimide bastırır

Belkide öyle yazıyordu doğuma iyi diye hatırladım 😅 ablam bol bol ayv

Belkide öyle yazıyordu doğuma iyi diye hatırladım 😅 ablam bol bol ayva ye bebeğin güzel olur demişti bu hurmayı sende yazmışsın demek ki baya doğuma faydalı yemek lazım 🙄😅😅
Evet kuzum son ayda medine hurması yenmesi tavsiye ediliyor. Şimdiden afiyet olsun 😅

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
40 haftalık oldum sancım yok ne yapmam lazım dün doktora gittim Perşembe gününe kadar bekle dedi başına gelen oldu mu
Canim ben 39+ 2 iyim hazirda hastanedeyim 5 gunur dr aclis olmasi icin hurma yememi önerdi çobel dedi insallah işe yarar sende hurma tuket cömbel yurus yap cinsel ilisikiye gir

Tüm sayfalar yüklendi.